Ζώδια από την Ντάλια – Μάρτιος 2023

Η Άνοιξη μας έφτασε Κριοί

Ένα φωτεινό ξέφωτο σχεδόν ολόκληρος ο Μάρτιος αγαπητοί. Τα καλά νέα ξεκινούν με το ραντεβού Αφροδίτης-Δία στην στις 02/03. Καλοΐσκιωτοί πλανήτες κι οι δυο μόνο δώρα έχουν να σας δώσουν σε ερωτικό, οικονομικό αλλά και στο επίπεδο της διασκέδασης (κάντε και κάνα ταξιδάκι!) και της

Ζώδια
Ζώδια Κριός

τύχης (παίξτε και κάνα τζοκεράκι!).

Το ομιχλώδες σημείο του μήνα είναι το διήμερο 15-16 οπού δεν θα έχετε όλη την εικόνα και αυτό θα σας κάνει νευρικούς έως και ευερέθιστους να λύνετε το ζωνάρι για καβγά. DO NOT. Μη χαλάμε την ωραία ατμόσφαιρα του Μάρτη. Εξάλλου είναι για δυο μέρες μόνο.

Με τον Κρόνο να περνάει στους Ιχθείς στις 07/03 καλείστε να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας απομακρύνοντας οτιδήποτε τοξικό απ’ τη ζωή σας (από ανθρώπους μέχρι κακές συνήθειες).

Τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του πλάνου που θα διαρκέσει κοντά τρία χρόνια θα φανούν με την αρχή των γενεθλίων σας (20/03). Ορεξάτοι και δυναμικοί ετοιμάστε το πάρτι!

(Tip Tip Hooray: Και μην βάλετε θλιμμένους στη γιορτή σας, δεν θέλετε!)

 

ΑΕΡΑΑΑΑ Ταύροι

Με τον Κρόνο να αλλάζει γειτονιά μετακομίζοντας στους Ιχθείς στις 7 του Μάρτη αλλά και τον Ερμή να νοικιάζει στον ίδιο δρόμο ένα airbnb ετοιμαστείτε πρώτα και κύρια για πολλές βαθιές ανάσες.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Η φαγούρα στην ωμοπλάτη δεν είναι κάποια αλλεργία αλλά το καινούργιο ζευγάρι φτερά που θα σας απογειώσουν σε θέματα καριέρας που χρόνιζαν (με αντίστοιχη άνοδο οικονομικών εννοείται).

Στο ευχάριστο αυτό φαινόμενο τον πιο σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι σύμμαχοι, οι συνοδοιπόροι. (Αυτό βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει και την οριστική λύση κάποιων «συνεταιρισμών», αλλά αν αυτό πρόκειται να σας ανοίξει νέους δρόμους καλώς καμωμένος ο αποχωρισμός).

Κουμπώστε τις τσέπες στα μέσα του μήνα αλλά από τις 17 και μετά ξεκουμπώστε τις καρδιές. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03 και τον Άρη στο Καρκίνο (ουφ επιτέλους!) από τις 25 ξεκινά μια περίοδος εξαιρετικά δημιουργική, δραστήρια, κοινωνική και αρκούντως διασκεδαστική !

(Τip and fit:Και το στοματάκι να κουμπώσουμε λίγο! Περίοδος νηστείας αδελφοί!)

 

Workaholics Δίδυμοι

«Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά»; Τι λέτε καλέ!!!(που έλεγε κι ο Βαγγέλης Βενιζέλος). Αυτή η ρήση δεν σας αφορά διόλου και μάλιστα όχι μόνο τον Μάρτιο αλλά και για τα επόμενα τρία χρόνια (βλέπε Κρόνος μετακομίζων στους Ιχθείς).

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Η καριέρα πρόκειται να μονοπωλήσει κάθε σας απόθεμα σωματικό, ψυχικό, πνευματικό αλλά θα καταπλήξετε τα πλήθη και οι φιλοδοξίες σας θα ικανοποιηθούν με τις αντίστοιχες απολαβές (χρήμα, δόξα… σταυροί!)

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε για τον Μάρτιο και γύρω στις 16/03 είναι οι κακοπροαίρετοι που θα θελήσουν να σας διαβάλλουν υπογείως (ίσως και όχι). Μην ανοίξετε καβγά. Κάντε τη δουλειά σας όπως τόσο καλά ξέρετε και επιλέξτε να μιλήσετε με πράξεις.

Οι γύρω και οι πάνω βλέπουν. Τα καλά νέα είναι πως με το φευγιό του Άρη από το ζώδιο σας 25/03, το άγχος σας θα καλμάρει και θα είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Εξίσου σημαντικό ότι αφθονούν οι άνθρωποι που σας στηρίζουν (και έρχονται κι άλλοι!)

(Tip ‘πες τώρα!!!: Καλό το σουξέ, αλλά κάπου όριο. Μην δίνετε παντού το κινητό!)

 

Εν αναμονή των εξελίξεων Καρκίνοι

Μήνας προετοιμασίας πριν την μεγάλη είσοδο στη σκηνή. Τσεκάρετε τις τελευταίες λεπτομέρειες των σχεδίων σας, τους όρους των προτάσεων που σας έχουν γίνει, τα ωράρια και τις οικονομικές απολαβές, (τα ωράρια και τις συναισθηματικές απολαβές επίσης).

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Οργανώστε και οργανωθείτε και αναμείνατε πρώτον την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθείς στις 07/03 (για τρία χρόνια παρακαλώ). Έχετε όλο τον χρόνο σ’ αυτό το διάστημα να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια (ή θέματα σπουδών) και να τα υλοποιήσετε επιτυχώς.

Το μολύβι των υπογραφών καλό θα είνα να κατέβει τον Μάρτιο μονάχα για το διήμερο 15-16, ακόμα δε καλύτερα αν μπορείτε να το κρατήσετε κάτω μέχρι τη νέα Σελήνη και την επίσημη έλευση της Άνοιξης στις 21/03.

Αυτή είναι η ημερομηνία που πρέπει να πατήσετε γκάζι με πάθος και αισιοδοξία και να ρισκάρετε (ναι και στα ερωτικά) με την ακόμα μεγαλύτερη δυναμικότητα που θα σας δώσει ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 25 του μήνα!

(Tip Safe: Φυσικά με τον Άρη προσέχουμε και το αμάξι. Δεν τρέχουμε, ζώνη, όχι κινητό, κ.λ.π.!)

 

A new dawn Λέοντες

Μια καινούργια εποχή και ξεκινά και το πρώτο που θα απαιτήσει από ‘σας είναι το θάρρος να δείτε τις αλήθειες κατάματα και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους κυρίως στον καθρέφτη της ψυχής σας. Θωρακιστείτε με δύναμη και διασφαλίστε τις σχέσεις σας και τα υπάρχοντά σας διότι αυτό το διάστημα θα σας «πλευρίσουν» πολλοί με όχι τόσο αγαθές προθέσεις.

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Ξεπερνώντας αυτό τον σκόπελο (και μετά τις 17 Μαρτίου) ο εαυτός σας θα αποκαλυφθεί ως το πιο ισχυρό σας χαρτί για να κατακτήσετε ό,τι επιθυμείτε, σε όποιον τομέα επιθυμείτε.

Πείθετε και γοητεύετε μικρές αλλά και μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων (μη σας πω κι ακόμη πιο μεγάλες, έρχονται κι εκλογές άλλωστε!). Ο Πλούτωνας ξεκινάει το μακρύ ταξίδι του (20 ετών μ’ ένα μικρό πισωγύρισμα Ιούνιος ‘23-Γενάρης ‘24) στον φιλικό σας Υδροχόο.

Δεν θα είναι πάντα εύκολο αλλά θα είναι σίγουρα περιπετειώδες, διδακτικό και θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να είστε με τα πρόσωπα τα οποία σας αξίζουν πλάι σας.

(Τip it to keep it: Ανακαλύψτε τα οφέλη της αποταμίευσης. Κάνα κράκερ, καμιά κονσέρβα…)

 

Προσωπικές αντωνυμίες Παρθένοι

«Εσύ, εγώ, εμείς» κατά βάση αυτές θα σας απασχολήσουν για όλο το διάστημα του Μαρτίου αλλά και τα επόμενα τρία χρόνια με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθείς (07/03). Στο μικροσκόπιο θα μπουν οι σχέσεις. Ερωτικές, οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Τι σας δίνουν, τι δίνετε, ποιες αξίζουν να μείνουν και να μπετοναριστούν και ποιες να σκορπίσουν στον άνεμο. Θα κληθείτε να στηρίξετε τους ανθρώπους σας εμπράκτως αλλά θα λάβετε κι εσείς αντίστοιχη στήριξη.

Τα σημεία του Μάρτη που θέλουν προσοχή είναι η Πανσέληνος στις 07/03 στο ζώδιο σας αλλά και το διήμερο 15-16. Μην αντιδράσετε και μην αποφασίσετε εν θερμώ ακόμα κι αν τα γεγονότα σας προκαλέσουν.

Περιμένετε λίγες μέρες (21/03) να έχετε όλη την εικόνα (θα ‘χει μπει κι η Άνοιξη!). Η μετακόμιση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 ταρακουνήσει λίγο την πολύτιμη για εσάς αίσθηση της ασφάλειας αλλά θα βρείτε σχετικά γρήγορα τα πατήματά σας. Δεν είσαστε δα και χθεσινοί!

(Tip for ever: Μην υποτιμάτε την υψηλή τέχνη της διπλωματίας! Σώζει σπίτια και δουλειές!)

 

Αμόλα καλούμπα Ζυγοί

Τι κι αν πέρασε η Καθαρά Δευτέρα; Τώρα είναι για ‘σας το αεράκι το σωστό! Εκμεταλλευτείτε το πλανητικό φλερτάκι Αφροδίτης-Δία και αφήστε τη γοητεία σας να λάμψει κατακτώντας ότι επιθυμείτε.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Μια νέα ερωτική σχέση, έναν σύμμαχο/χρηματοδότη στα επαγγελματικά σας σχέδια, μια… πρόταση γάμου; Βάλτε τα όλα στο κόκκινο μέχρι τις 16/03 και παράλληλα  αναπνεύσετε βαθιά εκεί γύρω στι 07/03 οπού ο Κρόνος φεύγει από τον φιλικό μεν, κάπως τσιγγούνη Υδροχόο που έδινε τη χαρά με το σταγονόμετρο.

Ο Κρόνος απ’ τους Ιχθείς φέρνει βέβαια αρκετή δουλειά και ευθύνες αλλά και αντίστοιχη ικανοποίηση και υλικά και ηθικά. Το διήμερο 15-16 αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ακόμα κι αν σας φαίνεται ότι είναι το σωστό.  Με την επίσημη είσοδο της Άνοιξης και τη νέα Σελήνη στον Κριό 21/03 αλλά και τον Άρη να περνάει στον  Καρκίνο στις 25/03 είστε πλέον πανέτοιμοι για απογείωση στον καταγάλανο ουρανό των ονείρων σας.

(Business Tip: Πείτε αυτό που θέλετε με τις πράξεις σας κι όχι με πολλά λόγια!)

 

Μπουνάτσα θάλασσα Σκορπιοί

Με την καλή την κουβέντα ξεκινά ο Μάρτιος απ’ το στόμα της Αφροδίτης και του Δία στις 02/03. Χτυπήστε επαγγελματικές πόρτες και θα ανοίξουν (εναλλακτικά ξεκινήστε το επόμενο σας πλάνο που τόσο καιρό το ‘χετε στον νου σας αλλά δεν το βάζετε στο χαρτί).

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Ο τομέας «δημιουργία» γενικώς έχει την τιμητική του τον Μάρτιο, αν λάβουμε δε υπόψη πώς ο Κρόνος μετακομίζει στους Ιχθείς από 07/03 φέρνει δέσμευση και βάθος στις σχέσεις, ένας απόγονος είναι μέσα στις προοπτικές του επόμενου διαστήματος.

Όπως για το σύνολο του ζωδιακού αποφύγετε κι εσείς να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το διήμερο 15-16 και αφήστε τις για το καινούργιο φεγγάρι στις 21/03 (που φέρνει και την Άνοιξη γενικώς!).

Με τον Άρη να αποχωρεί από τους Διδύμους (που σας έσπασε τα νεύρα) ξεκινήστε πλέον απ’ τις 25/03 χωρίς άγχος και αγωνίες το ταξίδι σας προς τη δικιά σας Αμερική. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο στις 23/03 θα είναι στο πλευρό σας.

(Sales Tip: Αν δεν πουληθεί και με Αφροδίτη-Άρη το σπίτι, αλλάξτε μεσίτη!)

 

Μεγάλη πόρτα θα διαβείς Τοξότες

Να μην σας προκαταβάλλω μεν, αλλά λίγο ο Κρόνος, λίγο ο Πλούτωνας, φυσάει άνεμος αλλαγής, πώς να το κάνουμε; Και εσείς το ξέρετε άλλωστε, κάθε αλλαγή είναι εν τέλει για καλό.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Ο μήνας ξεκινάει με τα δώρα Αφροδίτης-Δία και για τα επαγγελματικά-οικονομικά σας και για την ερωτική ζωή και για τη διάθεσή σας. Κάπως έτσι βαδίζετε προς τις 07/03 που η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς γίνεται απ’ τη μεγάλη πόρτα που λέγαμε.

Καιρός για υπομονή, επιμονή, δέσμευση, στοχοπροσήλωση αλλά και ανταμοιβή, απολαβές, ασφάλεια και σιγουριά. Θα τα ξαναπούμε, τρία χρόνια θα διαρκέσει το πρότζεκτ. Ειδικά για τον Μάρτη σημειώστε την 16η και μην αντιδράσετε, μην αποφασίσετε και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Μέρα είναι, θα περάσει.

Το υπόλοιπο του μήνα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για εσάς. Φωτεινή μέρα η 25/03 με την αποχώρηση του Άρη από τους Διδύμους που τόσο σας σύγχυσε από τον προηγούμενο Αύγουστο.

(Tip all time classic: Πάω αργά γιατί βιάζομαι, σπεύδε βραδέως, μπαμπά μην τρέχεις κ.ο.κ.)

 

Αλλαγή σελίδας Αιγόκεροι

Μη σας πω και αλλαγή κεφαλαίου στο βιβλίο της ζωής σας, εδώ που τα λέμε. Ας αρχίσουμε απ’ τα βασικά. Ο μεταμορφωτικός (συχνά με τον δύσκολο τρόπο) Πλούτωνας περνάει πλέον στον Υδροχόο 23/03 και σας αφήνει σίγουρα με πολλή αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Αν στην εξίσωση βάλουμε και τον Κρόνο στον Υδροχόο οπού από το 2020 σας δίδαξε (κάπως σκληρά) τη σωστή οικονομική διαχείριση, σίγουρα είστε πλέον και πλουσιότεροι αν όχι υλικά, σίγουρα… σε γνώσεις επί του θέματος έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε τώρα που πλέον μετακομίζει στους Ιχθείς και τα πράγματα θα είναι πιο μαλακά.

Για το πρώτο μισό του μήνα οι «συναλλαγές» Αφροδίτης-Δία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για τις δικές σας οικονομικές-περιουσιακές συναλλαγές. Αποφύγετε ωστόσο να βάλετε υπογραφές το διήμερο 15-16. Αφήστε να πάει 17 κι ακόμα καλύτερα απ’ τις 25 οπού θα πέσουν και νέες προτάσεις στο τραπέζι, να ‘χετε να διαλέγετε.

(Τip και δέος: Επιλέξτε τις μάχες σας, για σας μην ξεμείνετε από πυρομαχικά!0

 

Αλλαγή φρουράς Υδροχόοι

Όταν ο Κρόνος φεύγει, ο Πλούτωνας έρχεται (το Johny Walker είναι σταθερό). Αποχώρηση Κρόνου λοιπόν στις 07/03. Μάθατε πολλά για τον εαυτό σας, για τις αντοχές σας, για τις σχέσεις σας. Με την είσοδο του στους Ιχθείς θα σας κάνει ένα ακόμα σεμινάριο για τα οικονομικά σας. Στο διάστημα των

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

επόμενων τριών χρόνων, θα βρείτε τρόπους να νιώσετε οικονομικά ασφαλείς (έστω και σ’ αυτούς τους καιρούς). Ειδικά για τον Μάρτιο στα οικονομικά θα πρέπει να δείξετε προσοχή στα μέσα του μήνα.

Μην πάρετε αποφάσεις, μη δεσμευτείτε, μη βάλετε υπογραφές, γενικώς «μη». Αφήστε το για την πρώτη μέρα της Άνοιξης 21/03 που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές και κυρίως, κα-θα-ρές.

Με τον Άρη στον Καρκίνο πλέον από τις 25/03 εφοδιαστείτε με βιταμίνες γιατί η δουλειά θα είναι πολλή, οι υποχρεώσεις επίσης και τα καινούργια καθήκοντα του Πλούτωνα πολλά. Η πρώτη γνωριμία σας μαζί του 23/03-10/06 θα σας εξιτάρει με σκηνές από το δυναμικό σας μέλλον.

(Family Tip: Και πάρ’ τε κι ένα τηλέφωνο τη μάνα σας, μπορεί να ‘χει κάτι καλό να σας πει!)

 

Happy Birthday Ιχθείς

Να σας χαιρόμαστε κι εμείς κι ο μπερεκετλής ο Κρόνος που σας χτυπάει το κουδούνι στις 07/03. Ψυχραιμία. Να αρχίσουμε με τα καλά νέα του Ερμή στο ζώδιο σας από 03-18/03. Είναι μέρες να εκφραστείτε και να ακουστείτε. Η καθημερινότητα θα είναι εξαιρετικά δραστήρια όλο τον μήνα, ωστόσο οι

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

μέρες που θα απαιτήσουν όλο σας το δυναμικό είναι η 07/03 (Πανσέληνος στην Παρθένο και είσοδος Κρόνου) και η 16/03.

Αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε ή μπορεί να βρεθείτε στο στόχαστρο για πράξεις του παρελθόντος. Μην κρυφτείτε και μην αποφύγετε τις ευθύνες. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να περάσετε από τέτοια σεμινάρια ρεαλισμού για να σταθείτε στα πόδια σας.

Με την νέα Σελήνη στις 21/03 αλλά και την είσοδο του Άρη στον φιλικό σας Καρκίνο κυνηγήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να έχετε εμπιστοσύνη στον Πλούτωνα που μπαίνει στον γείτονα Υδροχόο. Όλα καταλήγουν στην ενδυνάμωσή σας.

(Tip refrain: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Βγαλμένο απ’ τη ζωή!)

Ζώδια

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU