Δήμος Ηρακλείου – Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις PAP

Πίνακας Περιεχομένων

Δήμος Ηρακλείου – Η πρόληψη σώζει ζωές

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, τις περισσότερες φορές μάλιστα σώζει ζωές. Για αυτό το λόγο ο δήμος Ηρακλείου Αττικής φιλοξενεί τακτικά δράσεις και προγράμματα με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους δημότες και να τους βοηθήσει να θωρακίσουν την υγεία τους.

Δήμος Ηρακλείου

Πιο πρόσφατη δράση, οι δωρεάν εξετάσεις – τεστ PAP που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στα Δημοτικά Ιατρεία. Σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και τη συνδρομή του Ηρακλειώτη γυναικολόγου, Βασίλη Μπατσακούτσα, γυναίκες της πόλης από όλες τις ηλικίες εξετάστηκαν και θα πάρουν τα αποτελέσματά τους στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Είχε προηγηθεί στις αρχές του μήνα το πρόγραμμα των μαστογραφιών – καθώς ο Οκτώβριος ο μήνας για τον καρκίνο του μαστού – ενώ ακολουθεί δράση για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου (θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση).

Δήμος Ηρακλείου – Καλύτερη τιμή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά είναι η ευαισθητοποίηση

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην επισημανθεί και η τραγική είδηση της σημερινής ημέρας, ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά η οποία έδωσε ακριβώς μάχη με τον καρκίνο.

Όπως τονίζεται σε ανάρτηση του δήμου Ηρακλείου «25 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. Και έλαχε σήμερα να φύγει η Φώφη Γεννηματά, μια γυναίκα που πάλεψε με ήθος, αξιοπρέπεια και γενναιότητα κόντρα στην ασθένεια, η οποία δεν κάνει διακρίσεις. Καλύτερη τιμή στη μνήμη της είναι η ευαισθητοποίηση.

Δήμος Ηρακλείου

Σήμερα φωταγωγούμε με τα χρώματα της εκστρατείας τα δημοτικά κτίρια προκειμένου να περάσει το μήνυμα της πρόληψης αλλά και ότι στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη».

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Φώφη Γεννηματά – Δυστυχώς τα άσχημα νέα είχαν φανεί από τη Νέα Ιωνία στις 11 Οκτωβρίου…

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU