Δήμος Ηρακλείου φωτισμός – Επιστολές προς ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ να αποκαταστήσει τα… σκοτάδια

Πίνακας Περιεχομένων

Δήμος Ηρακλείου φωτισμός – Που οφείλεται το πρόβλημα

Διαδοχικές επιστολές προς την διοίκηση των τεχνικών συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να πιέσει για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση του προβλήματος ηλεκτροδότησης στο δημόσιο δίκτυο φωτισμού, το οποίο σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες σε τμήματα δρόμων της πόλης.

Δήμος Ηρακλείου φωτισμός
Δήμος Ηρακλείου φωτισμός – Μαύρο σκοτάδι σε κάποιους δρόμους του Ηρακλείου

Από την πρώτη στιγμή, οι ηλεκτρολόγοι των Ειδικών Συνεργείων του Δήμου έκαναν αυτοψία στα προβληματικά σημεία διαπιστώνοντας την αιτία της διακοπής στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με το πόρισμα, το πρόβλημα οφείλεται στη μη σωστή λήψη ειδικού ακουστικού σήματος το οποίο στέλνει στο δίκτυο η ΔΕΗ.

Ο Δήμος κάλεσε και καλεί, λοιπόν, τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ να μεριμνήσουν για την επιδιόρθωση της βλάβης, δηλώνοντας στη διάθεση των οργανισμών για οποιαδήποτε συνδρομή χρειαστεί.

Δήμος Ηρακλείου φωτισμός – Αυτές είναι οι περιοχές

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος, Ηλίας Μοσχονάς, γνωστοποιεί στη ΔΕΗ, πέρα από τη φύση του προβλήματος, επακριβώς τις οδούς σε τμήματα των οποίων έχει διακοπεί ο δημόσιος φωτισμός, προκειμένου να διευκολύνει στον άμεσο εντοπισμό και αποκατάσταση.

Αυτές είναι: Δεκελείας, Βάκχου, Αίνου, Παναθηναΐων, Σαλαμίνος, Ελευσινίων, Θεμιστοκλέους, Αγ. Νεκταρίου, Αριστοτέλους, Αττικής, Ευρυπίδου, Σωκράτους, Αγησιλάου, Ηλέκτρας Αποστόλου, Φολεγάνδρου, Χαραυγής, Εμ. Μπενάκη, Χλόης, Χρυσανθέμων, Εθνομαρτύρων, Αγία Θηρεσίας, Πεύκων, Πρ. Λόφου & Ιεράπετρας, Ισμήνης, Β. Ηπείρου, Φιλικής Εταιρείας.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε να λυθούν όλα τα ζητήματα και να επανέλθει στο ακέραιο ο φωτισμός της πόλης.

 

Πάντως να σημειωθεί πως από το βράδυ της Τρίτης αρχίζει να αποκαθίσταται το πρόβλημα σταδιακά. Δείτε εδώ:

Δήμος Ηρακλείου φωτισμός

 

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής διάρρηξη – Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι αστυνομικού όταν έλειπε

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU