Δήμος Νέας Ιωνίας: Η «κυρία Γουόρεν» και η Μαίρη Βιδάλη καθήλωσαν το κοινό – Φωτορεπορτάζ

Η πρωτοποριακή παράσταση «Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν» καθήλωσε το κοινό της Νέας Ιωνίας, χθες Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, στην πολυγωνική αίθουσα «Ανατόλια» που γέμισε από πολίτες κάθε ηλικίας.

 

Οι πρωταγωνιστές Μαίρη Βιδάλη, Χρήστος Φωτίδης, Πέτρος Αποστολόπουλος, Τάσος Μπλάτζιος, Τάσος Περάκης και σε πρώτη θεατρική εμφάνιση η Έφη Ρασσιά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα ενιαίο σύνολο άψογο και σε συνδυασμό με τα ειδικά εφέ, που συμπλήρωσαν αυτό το επιβλητικό σκηνικό μιας άλλης περασμένης εποχής.

 

Οι θεατές, αντάμειψαν με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα τους συντελεστές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με την εξαιρετική πλοκή, άλλοτε σατιρίζοντας με απολαυστικό τρόπο και άλλοτε περνώντας κοινωνικά μηνύματα πάντοτε επίκαιρα και διαχρονικά.

Η παράσταση ήταν μια προσφορά του Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2022».

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νέας Ιωνίας κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος Α/βθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αθανάσιος Ραφτόπουλος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU