Δήμος Νέας Ιωνίας: Με ενθουσιασμό η ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους – Φωτορεπορτάζ

Με ενθαρρυντική συμμετοχή και διάχυτο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα, μια δράση συνεργασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον οργανισμό Kidical Mass Greece, στο πλαίσιο του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022» και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

 

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου, έδωσαν το «παρών» σε μια ποδηλατοδιαδρομή περίπου 6 χιλιομέτρων που ξεκίνησε από την πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ιωνία, διέσχισε την Ελευθερούπολη, την Καλογρέζα, την Αλσούπολη και κατέληξε στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.

 

Επίσης, η εκδήλωση στο τέλος περιελάμβανε γνωριμία με την αγωνιστική ποδηλασία και ακαδημιών ποδηλατικών συλλόγων αναγνωρισμένων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσα στο χώρο του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου.

 

Οι συμμετέχοντες σε αυτή τη συμβολική δράση, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τα οφέλη της ποδηλατοκίνησης και να χτίσουν μια υπεύθυνη και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά, με βιωματικές εμπειρίες.

 

Στην αφετηρία της ποδηλατοβόλτας παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακαλόγλου, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου και η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, οι οποίες συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες και μετέδωσαν το μήνυμα της προώθησης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU