Δήμος Νέας Ιωνίας: Ο 7ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων» – Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 7ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων» που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος, τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Νέας Ιωνίας, το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Νέας Ιωνίας  και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας «Ανατολή», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022».

 

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι δρόμοι της Νέας Ιωνίας γέμισαν με αθλητές, όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες και μη, που έδωσαν ζωή στις γειτονιές και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, αλλά και τιμώντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο τις ρίζες και το παρελθόν μας και μεταδίδοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον μας.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές των επάθλων στους νικητές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Αγγελική Σακαλόγλου, την Πρόεδρο του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου και τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου.

 

Στον αγώνα δρόμου συμμετείχε ως δρομέας ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ παραβρέθηκε η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Φωτεινή Δαλιάνη, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων, δεκάδες εθελοντές και πλήθος κόσμου. Τον ρόλο του εκφωνητή του αγώνα ανέλαβε επιτυχώς ο Πρόεδρος του Γ.Σ. «Ανατολή» Βαγγέλης Βασιλείου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU