Δήμος Νέας Ιωνίας: Συνάντηση της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου με εκπροσώπους των αστυνομικών αρχών

Συνάντηση εργασίας για την ασφάλεια της Νέας Ιωνίας και την περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτέμβρη στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας, παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνη Καρβουνιάρη και εκπροσώπων των αστυνομικών αρχών.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης της περιοχής, καθώς και η συνεργασία προκειμένου να ληφθεί κάθε απαραίτητο μέτρο για την καταπολέμηση της παραβατικότητας και τη τήρηση της δημόσιας τάξης.

Από πλευράς τους, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών εξήραν τη συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας, τον σπουδαίο ρόλο που επιτελεί η Δημοτική Αστυνομία σε θέματα ευταξίας και συμφωνήθηκε η ανάπτυξη μιας συνεχούς επικοινωνίας για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

 

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Γραφείου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Σταματιάδης, ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Αθανάσιος Φυλακτάκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίας Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Φώτης Κεφάλας, ο Διοικητής Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ιωνίας Γεώργιος Γαλάνης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος Μιχάλης, ο Διοικητής στο Γ’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος και ο Υποδιοικητής στο Γ’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής Βασίλης Σιαφλάς.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU