Δήμος Νέας Ιωνίας : Δίπλα στο μεγάλο ταξίδι του Βασίλη Σφακιανόπουλου

Πίνακας Περιεχομένων

Δήμος Νέας Ιωνίας  – Από τη Νέα Ιωνία πέρασε το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου ο ιθύνων νους της πανελλαδικής εθελοντικής ομάδας Save Your Hood, Βασίλης Σφακιανόπουλος, σε μια προσπάθεια να διασχίσει σε 6 ημέρες, 12 Δήμους και συνολικά 162 χιλιόμετρα μαζεύοντας σκουπίδια από την πλατεία Κυψέλης μέχρι τις πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου υποδέχθηκαν στη Λεωφόρο Ηρακλείου τον εθελοντή, θέλοντας να του απονείμουν αναμνηστικά δώρα και να ενθαρρύνουν την τολμηρή πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Δήμος Νέας Ιωνίας – Συνέδραμε

Επιπλέον, ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνέδραμε στον καθαρισμό κατά μήκος της διαδρομής του Βασίλη Σφακιανόπουλου στην πόλη μας, προκειμένου να τον βοηθήσει να πλησιάσει πιο γρήγορα στον τελικό του στόχο, το χωριό Ελληνικά της Εύβοιας.

 

Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ανάδειξη της ρύπανσης που προκαλούν οι κακές συνήθειες των οδηγών, της σχέσης τους με τις πυρκαγιές και της ανάγκης για αλλαγή της νοοτροπίας μας κατά την οδήγηση και όχι μόνο.

 

Επίσης, η τεράστια καταστροφή που συνέβη αυτό το καλοκαίρι στην Εύβοια δημιουργεί την ανάγκη για στήριξη όσων επλήγησαν. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει καμπάνια μέσω crowdfunding για την οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής και τους τοπικούς συνεταιρισμούς.

 

H ακριβής θέση του Βασίλη και ο στόχος των επόμενων ημερών θα προβάλλεται μέσα από το www.saveyourhood.gr

Δήμος Νέας Ιωνίας
Δήμος Νέας Ιωνίας Save your hood
Δήμος Νέας Ιωνίας
Δήμος Νέας Ιωνίας Save your hood
Δήμος Νέας Ιωνίας
Δήμος Νέας Ιωνίας Save your hood
Δήμος Νέας Ιωνίας
Δήμος Νέας Ιωνίας Save your hood
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU