Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Απαράδεκτες αυξήσεις για τους δημότες και αδράνεια στα αθλητικά έργα υποδομής

Η δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας προχώρησε σε απαράδεκτες αυξήσεις της συμμετοχής των δημοτών στις δραστηριότητες αθλητισμού της πόλης.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης του δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ), στη συνεδρίαση της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, εισηγήθηκε (και τελικά ψήφισε) την παρακάτω αύξηση για τους δημότες:

1 δραστηριότητα + βάρη,
— > 1 μήνας : από 7 ευρώ ΑΥΞΗΣΗ σε 10 ευρώ
— > 3 μήνες: από 17 ευρώ ΑΥΞΗΣΗ σε 25 ευρώ
— > 6 μήνες: από 30 ευρώ ΑΥΞΗΣΗ σε 45 ευρώ
— > 12 μήνες: από 45 ευρώ ΑΥΞΗΣΗ σε 65 ευρώ

Την ίδια περίοδο που τα νοικοκυριά βομβαρδίζονται από αυξήσεις στην ενέργεια και στα είδη πρώτης ανάγκης η δημοτική αρχή αγνοεί την ουσία της αυτοδιοίκησης που είναι να αποτελεί ανάχωμα στις κοινωνικές αδικίες και να είναι φορέας στήριξης και παροχών.

Ενότητα Κανλής Κεντρική

Τέτοιες σκέψεις και πολύ περισσότερο αποφάσεις είναι δείγμα των προτεραιοτήτων που βάζει η δημοτική αρχή οι οποίες βρίσκονται μακριά από τις ανάγκες των δημοτών και της πόλης.
Τις καταγγέλουμε και τις καταδικάζουμε. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΝ τις αντικρούσαμε και τις καταψηφίσαμε.

Παράλληλα οι παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στις αθλητικές υποδομές είναι ανύπαρκτες. Ο εργολάβος στο γήπεδο μπάσκετ της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως εγκαταστάθηκε μετά από δύο χρόνια και σε λίγες ημέρες το έργο εγκαταλείφθηκε. Στην Αλσούπολη το γήπεδο ποδοσφαίρου που υλοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, παρέμενε σε άσχημη κατάσταση για πολύ καιρό με αποτέλεσμα η διοίκηση του Π.Α.Ο. Αλσούπολης να προχωρήσει με δικούς της πόρους στην αποκατάσταση και ενίσχυση της περίφραξης.

Δυστυχώς η πόλη μας διανύει, ίσως τη χειρότερη περίοδο δημοτικής διοίκησης όπου βασιλεύει η προχειρότητα, η καταστρατήγηση της κοινής λογικής, η στρατηγική των φούξια ρουσφετιών και η απόλυτη ταύτιση της δημοτικής αρχής με την κυβέρνηση και τις μεθοδολογίες της.

Χρήστος Κανλής
Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας
“ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU