Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» – Μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες

Πίνακας Περιεχομένων

Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» – Μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες

Ξεκινάμε τα μαθήματα ελληνικών! Τμήμα αρχαρίων: κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 16:00-17:00 στον χώρο της Λέσχης (Ελευθερίου Βενιζέλου 84, Νέα Ιωνία).

Καλούμε όποιον/α επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή και να συμμετέχει στην ομάδα δασκάλων, να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail elni.ydragogeio@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 6940980810.

Σε έναν κόσμο όπου η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη, οπού εντείνεται ο αποκλεισμός ανθρώπων από την εκπαίδευση αλλά και από κάθε κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό, τα φαινόμενα του ρατσισμού και του φασισμού αυξάνονται ραγδαία!

Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο»
Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» – Μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες

Στο πλαίσιο αυτό η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας-υδραγωγείο συνεχίζει για 8η συνεχή χρονιά μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες, προσπαθώντας έμπρακτα να σπάσει τους αποκλεισμούς που μας επιβάλλονται. Στόχος μας αφενός είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη μαθημάτων σε άτομα που δέχονται αποκλεισμούς από το ίδιο το κράτος, τόσο οικονομικούς όσο και θεσμικούς, αλλά παράλληλα και η γνωριμία, η επικοινωνία και η ανταλλαγή προβληματισμών μεταξύ ανθρώπων που φέρουμε διαφορετικές πολιτισμικές ταυτότητες αλλά ταυτόχρονα έχουμε κοινά συμφέροντα.

Καλούμε, λοιπόν, όποιον/α επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή ως δάσκαλος /α , να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail elni.ydragogeio@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 6940980810. Δεν απαιτείται κάποιου είδους κατάρτιση, παρά μόνο διάθεση, υπομονή και ταξική αλληλεγγύη.

Τα μαθήματα είναι χωρίς αντίτιμο , στα πλαίσια των πρωτοβουλιών και δράσεων από την Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας.

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» – Δραστηριότητες και τμήματα

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU