Ηράκλειο Αττικής – Ο δήμος ανάβει τα… δέντρα του σε κεντρική πλατεία και Παλαιό Ηράκλειο

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – Ο δήμος ανάβει τα… δέντρα του σε κεντρική πλατεία και Παλαιό Ηράκλειο

Χριστουγεννιάτικα φώτα άναψαν στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σημαίνοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη, στην αγορά και στη διάθεση των δημοτών. Όλο το προηγούμενο διάστημα, τα συνεργεία του Δήμου φρόντισαν να γεμίσουν το Ηράκλειο με γιορτινά φώτα και στολισμό ενώ η «επίσημη» έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων θα γίνει με το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε δύο σημεία της πόλης: την Πέμπτη 2/12 στις 18.30 στην πλατεία του Αγίου Λουκά και την Παρασκευή 3/12 στις 18.30 στην κεντρική πλατεία.

Ηράκλειο Αττικής
Ηράκλειο Αττικής – Ο δήμος ανάβει τα… δέντρα του σε κεντρική πλατεία και Παλαιό Ηράκλειο

Την Πέμπτη το άναμμα του δέντρου θα συνοδεύσουν οι μελωδίες από τις χορωδίες του ναού του Αγίου Λουκά, του Αγίου Γεωργίου και η παιδική χορωδία του Saint Joseph. Την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία, αντίστοιχα, κάλαντα θα τραγουδήσουν ο Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου, ο Σύλλογος Μεσσηνίων, η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση κ.α.

Παράλληλα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ηρακλείου έχει ετοιμάσει κάρτες με ευχές τις οποίες θα μοιράζει και τις δύο ημέρες στον κόσμο που θα περάσει από το άναμμα των δέντρων, για να διαλέξει ο καθένας αυτή που του ταιριάζει και να την κρεμάσει στο «δέντρο των ευχών».

«Στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας ετοιμάσαμε μια σειρά από χριστουγεννιάτικα events για τις ημέρες των γιορτών πάντα, βέβαια, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας. Τώρα, όσο ποτέ, έχουμε ανάγκη το χαμόγελο και το φως. Ξεκινάμε, λοιπόν, με το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων της πόλης για να σημάνουμε την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου.

Μαζί μας, και τους ευχαριστώ θερμά, θα είναι οι γνωστοί σε όλους μας και αγαπημένοι ηθοποιοί, ο Χάρης ο Ρώμας την Πέμπτη στο Π. Ηράκλειο και ο Θανάσης ο Βισκαδουράκης, την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία», δηλώνει η αντιδήμαρχος, Μαίρη Ιγγλέση.

«Φέτος βάλαμε ακόμα περισσότερο τα δυνατά μας για να στολίσουμε πιο όμορφα και πιο λαμπερά το Ηράκλειο. Και αυτό γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερη χαρά, να φωτίσουμε τις ζωές μας και να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας. Ελάτε να κάνουμε την αρχή με το άναμμα των δέντρων.

Όσοι βρεθείτε έξω στην πόλη για τη βόλτα, τον καφέ, τα ψώνια σας περιμένω να… πατήσουμε μαζί το κουμπί, να τραγουδήσουμε τα πρώτα φετινά κάλαντα. Και δεν ξεχνάμε: και αυτές τις γιορτές μένουμε Ηράκλειο, στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής : Έρχεται η Κιβωτός του Κόσμου – Χριστουγεννιάτικο bazaar του δήμου για να στηρίξει το έργο του πατέρα Αντώνιου

Ηράκλειο Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU