Ηράκλειο Αττικής σχολεία: 17 νέες καθαρίστριες προσέλαβε ο δήμος

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής σχολεία: 17 νέες καθαρίστριες προσέλαβε ο δήμος

Με 17 νεοπροσλαμβανόμενες εργαζόμενες ενισχύει την καθαριότητα των σχολείων της πόλης ο δήμος Ηρακλείου Αττικής. Εκμεταλλευόμενη τη δυνατότητα που δίνουν οι νέες διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών, η δημοτική αρχή προχώρησε στην πρόσληψη αυτού του επιπλέον προσωπικού για να τονώσει την καθαριότητα στα σχολικά κτίρια και να εντατικοποιήσει τις παρεμβάσεις της, σε μια εποχή που η διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Ηράκλειο Αττικής

Ήδη οι νέες καθαρίστριες ανέλαβαν εδώ και μέρες τα καθήκοντά τους στα σχολεία που είχαν ανάγκη ενίσχυσης και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

«Η μέριμνα για τα σχολεία και τα παιδιά μας είναι διαρκής. Αξιοποιούμε όλα τα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να προστατεύσουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τις παλιές και τις νέες κυρίες που μας βοηθούν στην εκστρατεία μας για απόλυτα καθαρά σχολεία. Η συμβολή τους είναι καθοριστική στη μάχη που δίνουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

Δείτε και εδώ

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Μεγάλα σχέδια μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του 2022

Δήμος Ηρακλείου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU