Ηράκλειο Αττικής: Το μεγάλο ευχαριστώ του Ηρακλειώτη Ανέστη Πρωταίου

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής: Το μεγάλο ευχαριστώ του Ηρακλειώτη Ανέστη Πρωταίου

Ευτυχή κατάληξη είχε η περιπέτεια της υγείας του Ηρακλειώτη εικαστικού και ζωγράφου Ανέστη Πρωταίου. Ο Ανέστης πέρασε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία – από τι άλλο φυσικά; Από τον covid.

 

Λίγες μέρες μετά αφότου ξεπέρασε τον κίνδυνο, κάθισε και έγραψε ένα κείμενο για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον φρόντισαν, αλλά έκανε και μία προσωπική κατάθεση ψυχής…

 

Γράφει λοιπόν: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σε όλους αυτούς που αγωνίζονται για την ζωή και την υγεία. Όλο τον καιρό της πανδημίας οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι στην πρώτη γραμμή ενός μεγάλου αγώνα.

Ηράκλειο Αττικής

Κάθε μέρα διαβάζουμε για εισαγωγές στα νοσοκομεία και κρούσματα με αριθμούς. Πίσω όμως από κάθε αριθμό είναι και ένας άνθρωπος για τον οποίο γίνεται μια ξεχωριστή μάχη, μια μεγάλη προσπάθεια. Σε μια τέτοια μεγάλη προσπάθεια των γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού του  θέλω να αναφερθώ και εγώ όταν βρέθηκα ως ασθενής με covid στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.

 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την  κ.Τσιαφακη Ξανθή, Συντονίστρια Διευθύντρια της Α Πνευμονολογικής κλινικής και Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Σισμανόγλειο ΓΝΑ, τους ιατρούς κ.Μερμήγκη Δημήτριο, την κ.Γκερπινη Εύα, κ.Σοφιανου Αικατερινη, τον κ.Μαντζουράνη Κωνσταντίνο, κ.Κουλολία Ιωάννη, την κ.Μεταξά Σταυρούλα και τον κ.Γαλανή Κωνσταντίνο.

Ευχαριστίες στον Προϊστάμενο της κλινικής COVID Μπίνα Γεώργιο και το νοσηλευτικό προσωπικό, το τμήμα Διατροφής το οποίο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της διατροφολόγου κ. Γραπατσα για την ποιότητα των προσφερόμενων γευμάτων, τα μέλη του συνεργείου καθαριότητας που με επιμέλεια φρόντιζαν για την καθαριότητα του θαλάμου νοσηλείας.

 

Τέλος πολλές ευχαριστίες στον Διοικητή κ.Δαλαινα Ηλία υπό την διοίκηση του οποίου λειτουργεί ως ενιαία μονάδα ,συντονισμένα και αποδοτικά ένα από τα πιο σημαντικά Νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για την ζωή και την υγεία χιλιάδων ανθρώπων.

 

Όσον αφορά στη νοσηλεία. Η περιπέτεια του CoViD-19 στάθηκε για εμένα εμπειρία ζωής! Μου επιβεβαίωσε αρχικά, πως όποιος δεν εμβολιάζεται θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αναίτια! Η επιστήμη μας δίνει όπλα, και όταν δεν τα χρησιμοποιούμε, μπορεί τελικά να γίνουμε κι αυτόχειρες!».

Ηράκλειο Αττικής

Περαστικά Ανέστη και πάντα δημιουργικός…

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Κτήμα Φιξ – Νόμιμη η ουσία της διαδικασίας αγοράς, αλλάζουν κάποιοι γενικοί όροι στη δανειακή σύμβαση και προχωρά η αγορά

Κτήμα Φιξ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU