Ηράκλειο Αττικής : Νεκρός ηλικιωμένος στο διαμέρισμα του στην οδό Κηφισίας μετά από πυρκαγιά – Βίντεο από ρεπορτάζ –

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής : Νεκρός ηλικιωμένος στο διαμέρισμα του στην οδό Κηφισίας μετά από πυρκαγιά

Νεκρός έπειτα από την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Ηράκλειο Αττικής εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ηράκλειο Αττικής

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Κηφισίας, που βρίσκεται δίπλα στις γραμμές του τρένου, μετά τον σταθμό των ΗΣΑΠ και την κεντρική πλατεία, στην κατεύθυνση προς Ολυμπιακό Στάδιο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ειδικότερα 20 πυροσβεστικά οχήματα με 22 πυροσβέστες.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 07:30, αφού προξένησε σοβαρές ζημιές στο διαμέρισμα και εξωτερικά στον πέμπτο όροφο.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά φέρεται ξεκίνησε από μία ηλεκτρική σόμπα που είχε ο ηλικιωμένος στο δωμάτιο για να ζεσταίνεται.

Δείτε το βίντεο από το OPEN ΕΔΩ

Ο 81χρονος παγιδεύτηκε στο διαμέρισμά του

Ο άνδρας ήταν 81 ετών, με κινητικά προβλήματα και παγιδεύτηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, επί της οδού Κηφισιάς στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Ο ηλικιωμένος, που κινείτο με αναπηρικό αμαξίδιο, έμενε με τον γιο του, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά, αλλά κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα ο ίδιος.

Οι πυροσβέστες βοήθησαν πέντε άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στην πολυκατοικία, κυρίως από τους καπνούς και τον πανικό, τέσσερα από τον πέμπτο όροφο και ένα από τον τρίτο και τους κατέβασαν στον δρόμο, ευτυχώς χωρίς να πάθουν κάτι, ενώ στο σημείο είχε μεταβεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο τον άτυχο 81χρονο και ανέσυραν τη σορό του από το κατεστραμμένο δωμάτιο.

Πηγή: newsbeast.gr – Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

 

Διαβάστε στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής : Σύγκρουση κυκλωμάτων της νύχτας και η δολοφονία στο Γαλάτσι

Νέα Ιωνία

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU