Ηράκλειο Αττικής δημοτικοί παιδικοί σταθμοί : Συνάντηση Μπάμπαλου – προϊσταμένων εφ’ όλης της ύλης

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής δημοτικοί παιδικοί σταθμοί : Συνάντηση Μπάμπαλου – προϊσταμένων εφ’ όλης της ύλης

Επαγρύπνηση για την προστασία της υγείας των παιδιών καθώς και συνέχεια στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν στις οικογένειες της πόλης ζήτησε από τους προϊστάμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Αφορμή για τη συνάντηση η αλλαγή στη διοίκηση του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας με τη Μαριάννα Ζούρου (αντιδήμαρχος η ίδια πλέον) να παραδίδει την προεδρεία στην Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου.

Ατζέντα όμως της συζήτησης η διαρκής αναβάθμιση της λειτουργίας των σταθμών για να έχουν τα παιδιά της πόλης στη διάθεσή τους το καλύτερο δυνατό περιβάλλον.

Ηράκλειο Αττικής

Ένα σημαντικό βήμα όσο αφορά τις υποδομές έγινε με την ολοκλήρωση, πριν λίγες ημέρες, ενός ακόμα κύκλου ανακαίνισης και βελτίωσης των κτιρίων των παιδικών σταθμών προκειμένου να γίνουν πιο ασφαλή και λειτουργικά.

Σε συνδυασμό με το καταρτισμένο και ικανό προσωπικό που προσέχει καθημερινά τα παιδιά, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι άκρως ανταγωνιστικοί, κάτι που αποδεικνύεται στις προτιμήσεις των γονέων, που επιλέγουν τις δημοτικές δομές έναντι των ιδιωτικών.

Από την πλευρά του ο Δήμος έχει φροντίσει, με την κατασκευή δύο νέων παιδικών σταθμών τα τελευταία χρόνια, κανένα παιδί να μην μένει εκτός παιδικών σταθμών είτε πραγματοποιεί συμβατική εγγραφή, είτε υποβάλει αίτηση μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος του ΕΣΠΑ.

«Σε αυτή την εποχή όμως της πανδημίας χρειάζεται η διαρκής και επιπλέον επιφυλακή, προσοχή και επιμέλεια προκειμένου να προφυλάξουμε τα παιδιά της πόλης μας. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει την τύχη να διαθέτει άξιους εργαζόμενους στις δομές των παιδικών του σταθμών που δείχνουν περισσή αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαριάννα Ζούρου για τα δύο χρόνια προσφοράς της στην προεδρεία του ΟΠΑΚΜ και να καλωσορίσω τη Μίνα Παναγιωτακοπούλου που ξέρω ότι και αυτή θα ανταποκριθεί επάξια. Στα παιδιά του Ηρακλείου και στις οικογένειές τους αξίζει το καλύτερο και αυτό προσπαθούμε συνεχώς να τους δίνουμε», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Μεγάλα σχέδια μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του 2022

Δήμος Ηρακλείου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU