Ηράκλειο κυλιόμενες σταθμού 3 στις 4 εκτός λειτουργίας – Στις διαμαρτυρίες απαντά ο δήμος Ηράκλειου

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο κυλιόμενες σταθμού – Για μία ακόμη φορά εκτός λειτουργίας

Συνηθισμένο – δυστυχώς- φαινόμενο είναι το να μην λειτουργούν οι κυλιόμενες σκάλες στον σταθμό των ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής. Έτσι και αυτές τις ημέρες είναι εκτός λειτουργίας 3 στις 4 σκάλες (λειτουργεί μόνο η κάθοδος από την πλευρά του Δημαρχείου), με αποτέλεσμα ο κόσμος να δυσφορεί και να διαμαρτύρεται.

Ηράκλειο κυλιόμενες
Ηράκλειο κυλιόμενες σταθμού – Λειτουργεί μόνο η κάθοδος από την πλευρά του Δημαρχείου
Ηράκλειο κυλιόμενες
Ηράκλειο κυλιόμενες σταθμού – Δεν λειτουργεί καμία από την πλευρά της πλατείας

Και επειδή ο σταθμός των ΗΣΑΠ, είναι σχεδόν… ένα, με την πλατεία κ.τ.λ. τα ακούνε όλοι μαζί τα σχολιανά τους: ΣΤΑΣΥ (διαχειρίζεται τους ΗΣΑΠ), δήμος κ.τ.λ. Αυτό γίνεται και στις περιπτώσεις όπου μετά από καταιγίδες η υπόγεια διάβαση γέμιζε νερά, όπου παλαιότερα  το πρόβλημα ήταν αρκετά έντονο, ωστόσο έγινε παρέμβαση και η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά.

 

Ηράκλειο κυλιόμενες σταθμού – Ανακοίνωση δήμου – «Το έχουμε πει στη ΣΤΑΣΥ»

Ο δήμος Ηρακλείου απάντησε στις διαμαρτυρίες κατοίκων που κοινοποίησαν το θέμα μέσα από τα social media. Όπως αναφέρει η επιδιόρθωση στις κυλιόμενες είναι αποκλειστική ευθύνη της ΣΤΑΣΥ και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να της… υπενθυμίζει διαρκώς το πρόβλημα:

«Υπενθυμίζεται ότι οι κυλιόμενες σκάλες και γενικότερα η υποδομή του σταθμού ΗΣΑΠ της πόλης είναι στην αρμοδιότητα και την ευθύνη της ΣΤΑΣΥ. Κάθε φορά που διαπιστώνεται μια βλάβη ο Δήμος ειδοποιεί την ΣΤΑΣΥ και ο οργανισμός μέριμνα για την αποκατάσταση. Έτσι και τώρα, ο Δήμος έχει ήδη επισημάνει το πρόβλημα με τις κυλιόμενες και έχει ζητήσει την επίλυση του. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ΣΤΑΣΥ μέχρι να διορθωθεί η βλάβη».

Δείτε και εδώ

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Μητρόπολη Τήνος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η επίσκεψη στην Παναγιά παρουσία του Γαβριήλ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU