Θανάσης Ζαπάντης – Έφυγε από τη ζωή, συλλυπητήρια από Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ

Πίνακας Περιεχομένων

Θανάσης Ζαπάντης – Έφυγε από τη ζωή, συλλυπητήρια από Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ

Έφυγε από τη ζωή ο φαρμακοποιός, γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων του Κωνσταντοπούλειου Γενικού νοσοκομείου  “Αγία Όλγα” Θανάσης Ζαπάντης, ο οποίος συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας.

Θανάσης Ζαπάντης
Θανάσης Ζαπάντης – Έφυγε από τη ζωή, συλλυπητήρια από Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ

Όπως αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμα της η Λαϊκή Συσπείρωση «ένας καλός μας φίλος, ένας ακούραστος συνδικαλιστής στον χώρο της υγείας, ένας αγαπημένος μας σύντροφος στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν είναι πια κοντά μας. Ο γνωστός φαρμακοποιός και γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων του Κωνσταντοπούλειου Γενικού νοσοκομείου  “Αγία Όλγα”, Θανάσης Ζαπάντης, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο που έδινε εδώ κι έναν χρόνο με αξιοπρέπεια, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Αγνός και δυναμικός αγωνιστής, πάντα παρών στους αγώνες και σε κάθε προσκλητήριο του ΚΚΕ. Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Ιωνίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και τους συντρόφους του. Σύντροφε και φίλε Θανάση, θα μας λείψει το γέλιο σου και η σιγουριά σου για την αλλαγή του κόσμου».

Το ΚΚΕ

Στο συλλυπητήριο μήνυμα των K.O.B. N. Ιωνίας αναφέρεται: «Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις της Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ αποχαιρετούμε το Θανάση Ζαπάντη, τον μαχητή της πρώτης γραμμής του αγώνα των υγειονομικών, τον συμπαραστάτη των απλών ανθρώπων στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, τον σύντροφο με το απαράμιλλο χιούμορ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr- Αντικαρκινική – Τοπικό παράρτημα: Το πρόγραμμα δράσεων Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU