Ιωνικός Σύνδεσμος: Έναρξη μαθημάτων «Το Κουτί της Πανδώρας» Τέχνη και Ανακύκλωση

Το «Κουτί της Πανδώρας» είναι μία γλυκιά πρό(σ)κληση στον κόσμο της δημιουργίας, που θα ξεκλειδώσει την φαντασία μας μέσα από καθημερινά υλικά και θα δώσει δεύτερη πνοή σε κάτι που έχουμε στο σπίτι μας και που ίσως θεωρούσαμε «για πέταμα».

 

Τίποτα δεν χάνεται. Όλα μεταμορφώνονται. Όλα είναι μία μακρινή εμπειρία, ένα βίωμα.

Ο σκοπός του μαθήματος “Το Κουτί της Πανδώρας” είναι να ανοίξει η πύλη της φαντασίας μας ώστε να δούμε κάθε αντικείμενο ως μέρος ενός έργου τέχνης, το οποίο θα είναι αισθητικά άξιο θαυμασμού τόσο από εμάς, όσο και από τους γύρω μας.

 

Το μάθημα θα προσαρμοστεί στον κάθε μαθητή ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψιν κάθε ανησυχία και καλλιτεχνική προσδοκία, δίνοντας έτσι χώρο ώστε να αναπτυχθεί το ταλέντο και η αγάπη για το κάθετί που αποτελεί τέχνη.

 

Η φιλοσοφία μας είναι “να δώσουμε ξανά ζωή” σε καθημερινά αντικείμενα μέσα από τη ζωγραφική, το κολάζ, τον πήλο, κ.ά. Ας αφήσουμε λοιπόν την φαντασία να ταξιδέψει και να λειτουργήσει ως αγωγός χαράς και ευτυχίας.

 

Σας περιμένω στην Ομάδα Τέχνης “Το Κουτί της Πανδώρας”!

Επιμέλεια Προγράμματος,   Janet Kapuya

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: ionikossyndesmos@gmail.com και τηλεφωνικά στο 210 2775916 ώρες 18.00-20.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU