Καταιγίδα: Προκάλεσε εκτροπή στην Καλογρέζα, υπό έλεγχο στο Ηράκλειο

Πίνακας Περιεχομένων

Καταιγίδα: Προκάλεσε εκτροπή στην Καλογρέζα, υπό έλεγχο στο Ηράκλειο

Παρέμβαση στην Καλογρέζα έκανε χθες το βράδυ η Τροχαία, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από την σφοδρή κακοκαιρία. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος της οδού Βιθυνίας.

Αιτία της εκτροπής της κυκλοφορίας, ζημιά που υπέστη πυλώνας της ΔΕΗ στο σημείο, η οποία ζημιά βέβαια προκάλεσε -τι… πρωτότυπο για την Καλογρέζα- και διακοπές ρεύματος στην περιοχή.

Σχετικά με την κατάσταση στο Ηράκλειο, μίλησε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94», ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων «οι καιρικές συνθήκες χθες το βράδυ ήταν άσχημες, ωστόσο η πόλη άντεξε και η κατάσταση αυτή τη φορά είναι πολύ καλύτερη… …είχαμε 3-4 πτώσεις δέντρων χωρίς ιδιαίτερες ζημιές. Από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης. Πήγαμε καλά στο Ηράκλειο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

 

Εξάλλου σχετική ανάρτηση έκανε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με τον ίδιο, ως συνοδηγός σε όχημα του Δήμου Ηρακλείου, να δίνει μια εικόνα των συνεργείων.

 

Παρόμοια φωτογραφικά στιγμιότυπα ανέβηκαν και από τον @Νίκος Παναγιωτόπουλος:

Καταιγίδα

 

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής: Άνοιξη στα πάρκα και τις πλατείες

Ηράκλειο Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU