ΚΕΕΡΦΑ – Ηράκλειο Αττικής: Εκδήλωση την Κυριακή

Πίνακας Περιεχομένων

ΚΕΕΡΦΑ : 1 χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, οι φασιστικές επιθέσεις της ΧΑ στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες – Τσακίστε τους φασίστες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ της ΚΕΕΡΦΑ, την Κυριακή 3 Οκτώβρη, 6.00 μμ στο Θεατράκι στη Πλ. ΗΣΑΠ Ηρακλείου

Ομιλητές/τριες:

– Πέτρος Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, Συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ

– Αιμιλία Τζίβα, Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής

– Παναγιώτης Κουτσός, Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ιωνίας

– Αφροδίτη Φράγκου, Δημοτική Σύμβουλος Μαρουσιού, Δημοσιογράφος

– Sohrab Afshar, Αφγανός Πρόσφυγας

– Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Δάσκαλος

– Μιχάλης Βερβέρης, Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Αγ. Όλγα

Ένα χρόνο από την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, οι νεοναζί έβγαλαν ξανά τάγμα εφόδου στη Σταυρούπολη. Με ρόπαλα, σιδηρογροθιές και μαχαίρια επιτέθηκαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων έξω από σχολείο.

Η Αστυνομία επιτέθηκε στους αντιφασίστες με δακρυγόνα. Νοσταλγούν τις μέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όταν τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, έχοντας την κάλυψη της ΕΛΑΣ τρομοκρατούσαν τις γειτονιές με επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες, συνδικαλιστές, αγωνιστές των κινημάτων και της αριστεράς, Ρομά, ΛΟΑΤΚΙ και γυναίκες.

Δε θα περάσουν! Το κίνημα που τους έστειλε στη φυλακή θα τους τσακίσει ξανά!

Δεν χωράει καμιά υποτίμηση της φασιστικής απειλής! Η κυβέρνηση της ΝΔ τους ανοίγει το δρόμο με τις υστερικές επιθέσεις κατά των προσφύγων και των μεταναστών.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπογδάνος παρέλασε στο Βίτσι σε γιορτή μίσους μαζί με τη Χρυσή Αυγή και λίγες μέρες πριν στοχοποιούσε τα προσφυγόπουλα νηπιαγωγείου στα Πατήσια.

Ο “μεταφασίστας” Θ. Πλεύρης έγινε υπουργός Υγείας, βάζοντας στο στόχαστρο τους ανεμβολίαστους εργαζομένους με αναστολή εργασίας ενώ την ίδια ώρα χαδεύει τα αυτιά των ακροδεξιών αντιεμβολιαστών.

Ο Βορίδης ως υπουργός Εσωτερικών απολύει τις μετανάστριες καθαρίστριες από τα δημόσια σχολεία.

ΚΕΕΡΦΑ : Η κυβέρνηση ανάβει το πράσινο φως για την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής

Πάνω απ΄ όλα η κυβέρνηση με την κλιμάκωση της ρατσιστικής εκστρατείας, με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα pushbacks στο Αιγαίο, τις απελάσεις και την κατάργηση του δικαιώματος στο άσυλο ανάβει το πράσινο φως για την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής και των παρακλαδιών της.

Μάλιστα οργανώνει Συνέδριο για την Ασφάλεια των συνόρων στις 5-7 Οκτώβρη, στο Κάραβελ, μαζί με τους ατζέντηδες της βιομηχανίας ασφάλειας για να προωθήσουν την μεγαλύτερη στρατιωτικοποίηση της φύλαξης των συνόρων, με αποτέλεσμα να πνίγονται χιλιάδες Αϋλάν στα σιδερόφρακτα σύνορα της ΕΕ-φρούριο.

Δεν δίνει λεφτά για την παιδεία και την υγεία αλλά τα σπαταλά για ρατσιστικά στρατόπεδα και εξοπλισμούς.

Το εργατικό, το φοιτητικό και το μαθητικό κίνημα είναι ώρα να μπουν μπροστά για να τσακίσουμε την νέα απόπειρα επανεμφάνισης της Χρυσής Αυγής, την οποία επιχειρεί συμβολικά στο ένα χρόνο από την καταδίκης της.

Απαιτούμε να σταματήσει το ρατσιστικό κυνηγητό των προσφύγων, των μανάδων και των παιδιών τους, να ανοίξουν τα σύνορα, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να πάρουν άσυλο χαρτιά όλοι και όλες!

Διαβάστε και εδώ

Δείτε και εδώ

ΚΕΕΡΦΑ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU