Μήνυμα Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Πίνακας Περιεχομένων

Μήνυμα Δημάρχου Νέας Ιωνίας – Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που τιμάται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σε μήνυμά της:

Μήνυμα Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου

«Η 1η Οκτώβρη έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, μια ημέρα φόρου τιμής και αναγνώρισης προς εκείνους τους ανθρώπους, που μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, μας μετέδωσαν αρχές και αξίες για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ανθρωπιά.

Η Τρίτη Ηλικία δοκιμάστηκε σκληρά, περισσότερο από κάθε κοινωνική ομάδα, κατά την πανδημία του κορωνοϊού covid-19, όμως για μια ακόμη φορά τα κατάφερε και πλέον μπορεί σταδιακά να επανέρχεται στους καθημερινούς ρυθμούς και να ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή τη δύσκολη περίοδο ο Δήμος μας στέκεται πάντα στο πλευρό της Τρίτης ηλικίας με σεβασμό και αγάπη. Ήδη τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου μας έχουν επαναλειτουργήσει και σφύζουν και πάλι από ζωή, ενώ με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας συνεχίζουμε να ενισχύουμε την υλική και ηθική υποστήριξη των ηλικιωμένων ευάλωτων συμπολιτών μας.

Μήνυμα Δημάρχου Νέας Ιωνίας : Δεν ξεχνάμε τους αγώνες, τους κόπους και τις προσωπικές θυσίες τους

Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε στη Τρίτη Ηλικία της πόλης μας όλα τα απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και ποιότητα, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί πολίτες συνδιαμορφώνοντας το μέλλον της Νέας Ιωνίας μας.

Δεν ξεχνάμε τους αγώνες, τους κόπους και τις προσωπικές θυσίες τους για να μας οδηγήσουν στο σήμερα. Έχουν τον αμέριστο σεβασμό μας και την καθημερινή και συνεχή προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Να είστε όλοι γεροί και γερές, δυνατοί και δυνατές!
Σας αγαπάμε!»

Διαβάστε επίσης

Δείτε και εδώ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU