Νέα Ιωνία – Μαρτυρία για επίθεση στο Δημοτικό Στάδιο, με αφορμή το περιστατικό στην Στ.Καραγιώργη στο Ηράκλειο Αττικής

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία – Μαρτυρία για επίθεση στο Δημοτικό Στάδιο, με αφορμή το περιστατικό στην Στ.Καραγιώργη στο Ηράκλειο Αττικής

Με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε στις 21 Νοεμβρίου κοπέλα στο Ηράκλειο Αττικής (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) και μετά από πρωτοβουλία της στήλης ampa.lifo.gr, καταγράφονται παρόμοια περιστατικά σ’ ολόκληρη την Αττική σε ένα διαδραστικό χάρτη που έχει φτιάξει η στήλη.

Ήδη το ένα από πέντε περιστατικά που καταγράφονται αφορά τη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα την περιοχή με το πάρκινγκ δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο. Περιγράφει η Ξένια: «Περνούσα έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας (επί της Χρ. Μανίκα) 9 το πρωί και ένα αυτοκίνητο ενώ κατευθυνόταν προς Χαλάνδρι σταμάτησε και γύρισε δεξιά προς την κατεύθυνση μου. Πάρκαρε μπροστά από ένα πούλμαν.

Ο οδηγός κατέβηκε από το αμάξι κ πετάχτηκε μπροστά μου επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Του πέταξα κάτι βιβλία που κρατούσα και έτρεξα. Δεν έχω ξαναπεράσει μόνη πεζή. Γενικότερα μπροστά από το στάδιο επί της Εθνικής Αντιστάσεως έχει πάρα πολλά πούλμαν η φορτηγά και δεν υπάρχει ορατότητα».

Συνολικά τα 5 περιστατικά που καταγράφονται, μέχρι τώρα, έχουν ως εξής:

Μετρό / Προαστιακός Παλλήνης

Αν ~ Μεγάλος σε ηλικία άνδρας αυνανιζόταν μπροστά από τη στάση του λεωφορείου με Ford Focus μαύρο. Το ίδιο άτομο το συνάντησα ξανά και σε στάση ΚΤΕΛ στη Ραφήνα.

Δουκίσσης Πλακεντίας / Χαλάνδρι

Μαρουλία22 ~ Στην έξοδο προς Αθήνα του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας στον παράδρομο που πάει παράλληλα με την ομώνυμη οδό, έχω χάσει πια το μέτρημα πόσες φορές έχω δει επιδειξία στον δρόμο αυτό, μέρα και νύχτα. Πολύ προσοχή.

Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας

Ξένια ~ Περνούσα έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας (επί της Χρ. Μανίκα) 9 το πρωί και ένα αυτοκίνητο ενώ κατευθυνόταν προς Χαλάνδρι σταμάτησε και γύρισε δεξιά προς την κατεύθυνση μου. Πάρκαρε μπροστά από ένα πούλμαν. Ο οδηγός κατέβηκε από το αμάξι κ πετάχτηκε μπροστά μου επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Του πέταξα κάτι βιβλία που κρατούσα και έτρεξα. Δεν έχω ξαναπεράσει μόνη πεζή. Γενικότερα μπροστά από το στάδιο επί της Εθνικής Αντιστάσεως έχει πάρα πολλά πούλμαν η φορτηγά και δεν υπάρχει ορατότητα.

Νέα Ιωνία

Οδός Παλαιολόγου, Χαλάνδρι

Μ.Ε. ~ Χαλάνδρι, στην Παλαιολόγου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Άννας, απέναντι από το παλιό Le Roi, γύρω στις 8 το βράδυ και ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με φίλη, ένας άντρας μετρίου αναστήματος, καστανόξανθος κοντά 30+, με ρώτησε αρχικά προς τα που είναι ο δρόμος για Νέα Ιωνία. Του απάντησα και συνέχισα την κλήση ενώ περπατούσα μπρος και πίσω στο πεζοδρόμιο, καθώς μετά την κλήση θα περνούσα απέναντι. Ενώ περπατάω πέρα δώθε τον ξαναβλέπω μετά από λίγα λεπτά να έρχεται προς την δική μου κατεύθυνση (ενώ προς Νέα Ιωνία ήταν αντίθετα όπως και του έδειξα), αλλά χωρίς να μου μιλάει σε πρώτη φάση οπότε και τον αγνοώ μιλώντας στο τηλέφωνο.

Ξαναγυρίζω προς τα πίσω μιλώντας ακόμα και ακούω να μου φωνάζει κρυμμένος πίσω από ένα λευκό βαν “κοπελιά κοίτα πως έχω γίνει” και γυρνώντας μηχανικά τον βλέπω να αυνανίζεται. Ευτυχώς εκείνη την ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο ακόμα και απλά τον κοίταξα αποδοκιμαστικά και έφυγα. Δεν τρόμαξα τόσο εκείνη την ώρα όσο αργότερα σκεπτόμενη πως δε ξέρω όντως αυτός τι θα ήταν ικανός να κάνει, αν δεν μιλούσα με κάποιον στο τηλέφωνο κι αν δεν έφευγα επί τόπου απ’ το σημείο. Προσοχή σε εκείνο το σημείο διότι ενώ κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα, μετά από κάποια ώρα δεν έχει κόσμο πεζό.

Φωτ.: Σπύρος Στάβερης/ ampa

Λεωφόρος Κηφισίας

Έλενα ~ Πήγαινα με την ανήλικη κόρη μου για μάθημα που είχε στο ωδείο. Περιοχή Μαρούσι στην Κηφισίας. Τελειώνοντας και ώρα 4:30 το καλοκαίρι, κάτω στην υπόγεια διάβαση ένα άντρας ηλικίας 56/58 περίπου ετών, έβγαλε σουγιά και απείλησε πως θα μας σφάξει, πως το έχει κάνει και στη γυναίκα του κι ότι δεν το ‘χει σε τίποτα. Ερχόταν από πίσω μας…

Μπροστά μας ήταν οι σκάλες -ευτυχώς- ανεβήκαμε τρέχοντας και βγαίνοντας ήταν η στάση του λεωφορείου και περίμενε ένας έφηβος περίπου 17 ετών…Βγήκε και ο τρελός ο οποίος συνέχιζε να λέει διάφορα μουρμουρίζοντας και τότε το αγόρι μας πήρε δίπλα του…ερχόταν και το λεωφορείο. Ο τύπος έκοβε πάνω κάτω βηματισμούς έως ότου μπήκαμε στο λεωφορείο! Πάθαμε σοκ μέρα μεσημέρι.

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Κλοπή ποδηλάτου Ηράκλειο Αττικής – Βίντεο με περιστατικό από υπαίθριο πάρκινγκ

Κλοπή ποδηλάτου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU