Νέα Ιωνία – Επιστολή της Μαρίας Ελισάβετ Κουλουριώτη για αναφορές της Δημάρχου στα θέματα Ισότητας

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία – Επιστολή της Μαρίας Ελισάβετ Κουλουριώτη για αναφορές της Δημάρχου στα θέματα Ισότητας

Επιστολή, με την οποία τοποθετείται επί της αναφοράς της Δημάρχου Ν.Ιωνίας Δέσποινας Θωμαϊδου στα θέματα Ισότητας, απέστειλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ.Κουλούρη, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Ελισάβετ Κουλουριώτη.

Νέα Ιωνία

Όπως αναφέρει «με μεγάλη έκπληξη διάβασα πρόσφατα αναφορά της κας Δημάρχου στα θέματα Ισότητας και στην προσφορά που έχει να επιδείξει η Δημοτική αρχή για ζητήματα αυτά.

Πραγματικά εκφράζω την έκπληξη μου διότι συμμετέχω κι εγώ, αλλά και άλλοι συνάδελφοι στην επίσημη Επιτροπή Ισότητας που προέκυψε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από αρκετούς μήνες.

Η επιτροπή αυτή δεν έχει συνέλθει ποτέ, δεν έχει πάρει καμία απόφαση, δεν έχει δραστηριοποιηθεί, δεν έχει μοιραστεί θεματικά κανένα αντικείμενο, δεν έχουμε επεξεργαστεί καμία πρόταση και δεν έχουμε έρθει σε επαφή μεταξύ μας.   Άρα για μια ακόμα φορά η κα Δήμαρχος βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό που λέει. Δεν είναι δυνατόν να  ισχυρίζεται δημοσίως την ύπαρξη πολιτικής δράσης γύρω από θέματα Ισότητας διότι αυτή η δράση είναι ανύπαρκτη, μόνο και μόνο επειδή οι πολίτες δεν μπορούν να τα διασταυρώσουν.

Καταγγέλλουμε λοιπόν αυτού του είδους την προβολή η οποία στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και να τους εμπαίξει.

Τα ψέματα και η υποκρισία περισσεύουν στη Δημοτική Αρχή και στη κα Δήμαρχο.

Ας αφήσει να λειτουργήσει το θεσμικό όργανο και να παραχθεί επιτέλους πολιτική όσο αναφορά στα θέματα ισότητας.

Να σταματήσει να λέει όπως σε τόσα άλλα ζητήματα, αυτά τα οποία αντιγράφει από άλλους δήμους και τα οποία δυστυχώς, δεν υφίστανται στην πόλη μας με δικιά της ευθύνη.

 Μαρία – Ελισάβετ  Κουλουριώτη

Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»-Παναγιώτης Μανούρης.

Υπεύθυνη του Τομέα Ισότητας εκλεγμένο μέλος από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας».      

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ακίνητα Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής : Έρευνα για τη διαθεσιμότητα

Ακίνητα

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU