Νίκος Μπαρμπούνης: “Η Μυρσίνη Χονδρού υποψήφια με το «Ηράκλειο Αλλιώς»”

Και η Μυρσίνη Χονδρού υποψήφια με το «Ηράκλειο Αλλιώς». Μια ακόμα δυναμική παρουσία προστίθεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια του «Ηράκλειο Αλλιώς».

Η Μυρσίνη μητέρα δύο παιδιών, διαμένουσα στο Ηράκλειο Αττικής τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1991. Επίσης, είναι ιδιώτης συνεργάτης της ΕΛΣΤΑΤ από το 2019 έως σήμερα σε στατιστικές έρευνες επιχειρήσεων, ενώ το 2021 έλαβε μέρος στην Απογραφή Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών ως Τομεάρχης στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου Αττικής.

Θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος. «Η πρόταση του Νίκου Μπαρμπούνη είναι ιδιαίτερα τιμητική, ενώ παράλληλα θεωρώ πρόκληση να προσπαθήσουμε να αφουγκραστούμε από κοινού τις ανάγκες των δημοτών και να λάβουμε σοβαρά υπόψιν κάθε φωνή ξεχωριστά».

«Πιστεύω πως η καθημερινή ενασχόλησή μου με τη μελέτη θεσμικών πλαισίων και τη διαχείριση πολλαπλών υποθέσεων έχουν διευρύνει την  κοινωνική μου ευαισθητοποίηση, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση σε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το δημότη. Όντας κι εγώ δημότης όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζω καλά τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης και τις δυνατότητες υλοποίησής της

Στηρίζω τον Νίκο Μπαρμπούνη, άνθρωπο έντιμο και ειλικρινή, με γνώσεις και όραμα, εφικτές και κοστολογημένες προτάσεις, που θα συμβάλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των δημοτών, θα εδραιώσουν το κλίμα  εμπιστοσύνης και ασφάλειας και θα αναδιαμορφώσουν χωροταξικά την εικόνα του Δήμου μας στα πλαίσια ενός ανθρωποκεντρικού αγώνα με στόχο ένα καλύτερο αύριο».

«Ευχαριστώ την Μυρσίνη που αποδέχτηκε την πρότασή μου και θα είναι υποψήφια με το «Ηράκλειο Αλλιώς». Είναι μια δυναμική γυναίκα, ακέραιη προσωπικότητα, αναγνωρισμένη δικηγόρος, με εμπειρία, γνώσεις και ικανότητες απαραίτητες για την ορθή λειτουργία και διοίκηση του Δήμου μας. Με τιμά ιδιαιτέρως η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου αλλά και στη συνολική προσπάθεια της ομάδας μας. Από την πρώτη στιγμή έγινε μέλος της οικογένειάς μας, με διάθεση συνεργασίας, διάθεση για δουλειά, διάθεση να γίνει πραγματικότητα το κοινό μας όραμα για ένα «Ηράκλειο Αλλιώς»», Νίκος Μπαρμπούνης.

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU