Νίκος Μπαρμπούνης: «Στόχος μας να κάνουμε το Ηράκλειο Αλλιώς…»!

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς» Νίκος Μπαρμπούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Εμείς δεν ζητάμε πίστωση χρόνου. Θα διοικήσουμε την πόλη ως ομάδα από την πρώτη ημέρα», τόνισε ο κ. Μπαρμπούνης, ο οποίος παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοτικής αρχής, για τον τρόπο άσκησης της Διοίκησης.

«Η πόλη είναι εγκαταλελειμμένη και δεν γίνεται απολύτως τίποτα», δήλωσε ο Νίκος Μπαρμπούνης, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως στην πρώτη της θητεία η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου έκανε αρκετά θετικά πράγματα.

«Όταν αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω και να πω την άποψή μου μέσα στην παράταξη έφυγα! Δεν συζητούσαμε και ακόμα δεν υπάρχει συζήτηση στη διοικούσα παράταξη», επισήμανε ο κ. Μπαρμπούνης, αιτιολογώντας τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός δημοτικής αρχής.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του «Ηράκλειο Αλλιώς» κατέθεσε τις θέσεις της παράταξής του για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την πόλη, όπως την υπογειοποίηση της Μελίνας Μερκούρη, το κτήμα ΦΙΞ, την λεωφόρο Ηρακλείου, την επέκταση της Κύμης και ασφαλώς τα θέματα της καθημερινότητας.

Τέλος, ο κ. Μπαρμπούνης δημοσιοποίησε τρεις προτάσεις που θα καταθέσει το επόμενο διάστημα προς τους Ηρακλειώτες και που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Για πρώτη φορά και μέσα από τον σταθμό της πόλης μας καταθέτω σήμερα τρεις προτάσεις που θα βοηθήσουν τους συμπολίτες μας απέναντι στην ακρίβεια. Η επιταγή αλληλεγγύης, η δωροκάρτα άθλησης και πολιτισμού και η διεύρυνση του ωραρίου των παιδικών σταθμών είναι τρεις προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν με πολύ μικρό κόστος και να κερδίσουν τόσο οι δημότες, όσο και οι επιχειρήσεις της πόλης μας», κατέληξε ο κ. Μπαρμπούνης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Νίκου Μπαρμπούνη στο παρακάτω link:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU