«Ηράκλειο Αλλιώς»: Ο Νίκος Νασιόπουλος είναι το νέο μέλος της δημοτικής παράταξης

Ένα ακόμα μέλος προστίθεται στην οικογένεια της παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς».

 

Ο Νίκος Νασιόπουλος, Ηρακλειώτης , δικηγόρος, άνθρωπος της νέας γενιάς με λόγο και άποψη για τα κοινά αποφάσισε να συμπαραταχθεί μαζί μας στην κοινή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό για την πόλη μας, το Ηράκλειο.

Ο Νίκος έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος στη Βουλή και ασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος θα συμμετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές, καθώς παραμένει ισχυρή η βούλησή του να ακουστεί η φωνή της γενιάς του. Μια γενιά που συνήθως δεν εκπροσωπείται και δεν εκφράζεται στα τοπικά συμβούλια και γενικότερα στην πολιτική. Όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξει! «θέλω και εγώ να αναλάβω την ευθύνη της γενιάς μου, την ευθύνη που κουβαλάει η κάθε ψήφος με την οποία θα με τιμήσετε και να κριθώ, να εκφράσω κάθε πολίτη μικρό η μεγάλο, με συνέπεια και ειλικρίνεια», δηλώνει ο Νίκος Νασιόπουλος.

 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Νίκος αποδέχτηκε την πρόσκληση να γίνει μέλος της ομάδας μας. Η απόφασή του να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ¨Ηράκλειο Αλλιώς¨ με τιμά και προσωπικά, γιατί είναι μια απόφαση, η οποία βασίστηκε στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, στη βεβαιότητα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όραμα για την πόλη μας πραγματικότητα. Από την πλευρά μου θα ήθελα να τονίσω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι άνθρωποι της νέας γενιάς να εμπλέκονται με τα κοινά, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και τις αναχρονιστικές αντιλήψεις που αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξη και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Σε αγαστή συνεργασία η εμπειρία και η φρέσκια ματιά της νέας γενιάς μπορούν να κάνουν θαύματα. Καλώς ήρθες Νίκο και καλή επιτυχία!», σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης.

 

 

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU