Παιδικοί Σταθμοί Νέας Ιωνίας – Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων για τη συνάντηση με τη διοίκηση

Πίνακας Περιεχομένων

Παιδικοί Σταθμοί Νέας Ιωνίας – Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων για τη συνάντηση με τη διοίκηση

Τη Δευτέρα 22/11, το Διοικητικό μας Συμβούλιο μαζί και με άλλους γονείς, πήγαμε με καλή διάθεση στη διοίκηση του ΚΕΒΡΕΦΟ προκειμένου να ενημερωθούμε επίσημα σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη σίτιση των παιδιών μας στους παιδικούς σταθμούς.

Εκεί ζητήσαμε συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ, κα Γρίβα, ως την πλέον αρμόδια να μας ενημερώσει και να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματά μας. Δυστυχώς, όμως, συναντήσαμε μία προκλητική και εριστική αντιμετώπιση από την πρόεδρο προφανώς για να κρύψει τις ευθύνες της.

Παιδικοί Σταθμοί
Παιδικοί Σταθμοί Νέας Ιωνίας – Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων για τη συνάντηση με τη διοίκηση

Και τι δεν ακούσαμε;; Ότι δε διαταράχθηκε ποτέ το πρόγραμμα σίτισης των παιδιών… ότι μόνο για λίγες βδομάδες δεν είχαν κρέας και κοτόπουλο… ότι ο κιμάς που ευτυχώς δε δόθηκε στα παιδιά μας, είχε μόνο λίγο λίπος παραπάνω… Και κυρίως ότι η ίδια δεν έχει ευθύνη να ξέρει τι τρώνε τα παιδιά…

Θεωρούμε αδιανόητο το 2021 να ζούμε αυτές τις καταστάσεις:

  • 2χρονα και 3χρονα παιδιά που μένουν στους σταθμούς από τις 8 μπορεί και ως τις 4 να μην έχουν σωστή και ολοκληρωμένη διατροφή και να στερούνται τα βασικά.
  • να παίζουμε κορώνα γράμματα την υγεία των παιδιών μας με τρόφιμα αμφίβολης ποιότητας που μεταφέρονται με αμφίβολα μέσα.

Εμείς, ως γονείς, απαιτούμε να ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ όποια προβλήματα διακόπτουν τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή των παιδιών μας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε τον τρόπο και τις απαιτούμενες διαδικασίες. Είμαστε σίγουροι ότι οι διοικητικές υπηρεσίες και το προσωπικό τους γνωρίζουν τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για το καλό των παιδιών μας.

Δε ζητάμε ελεημοσύνη. Γνωρίζουμε πως από τη φορολογία μας, τα δημοτικά τέλη, τις ασφαλιστικές μας εισφορές υπάρχουν πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που αναλογούν για να έχουν τα παιδιά μας τα βασικά!

Εμείς θα συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε για την ασφάλεια, την υγεία και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας στους παιδικούς σταθμούς. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε αυτά που έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε κι εμείς και τα παιδιά μας. Αυτό είναι το μοναδικό μας κίνητρο! Κι αυτός θα παραμείνει ο στόχος μας!

Το ΔΣ του Συλλόγου  Γονέων παιδικών σταθμών

Παιδικοί Σταθμοί Νέας Ιωνίας – Συγκρότηση του νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, συνήλθε σε απαρτία (άπαντες παρόντες) το νέο ΔΣ που προέκυψε από τις εκλογές του Συλλόγου.

Το νέο ΔΣ κατά την σύσταση του, εξέλεξε το προεδρείο και την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Τσίγκα Σταυρούλα (Βούλα)

Γενικός Γραμματέας: Πατσάκος Βασίλης

Ταμίας: Αυγέρη Μαρία

Αντιπρόεδρος: Σούρδη Ελένη – Χριστίνα

Αναπληρωτής Γενική Γραμματέας: Κυργιάκη Βάλια

Μέλη: Γεωργαντζή Ελένη, Λεβέντη Διαμάντω

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – “Ριπές ανέμου” – Βούλα Αραμπατζόγλου Τουζοπούλου: “Νοικάρηδες δωματίων”, ένα ακόμη ταξίδι στη Νέα Ιωνία του περασμένου αιώνα

Ριπές ανέμου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU