Παλαίμαχοι ΑΕΚ & Ηρακλείου – Τουρνουά ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της Εύβοιας

Πίνακας Περιεχομένων

Παλαίμαχοι ΑΕΚ & Ηρακλείου – Με τη συμμετοχή και μεικτής ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ καθώς και παιδιών των Ακαδημιών του Δήμου

Τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των κατοίκων της Εύβοιας φιλοξενεί στο δημοτικό γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου με πρώτη σέντρα στις 18.00 το απόγευμα. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου, η μεικτή ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών του Δήμου θα αναμετρηθούν σε μια σειρά από αγώνες, αντίπαλοι στο χορτάρι, ενωμένοι όμως για τον κοινό σκοπό: να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια που επλήγησαν, διαδοχικά, από τις πυρκαγιές και τις κακοκαιρίες.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ & Ηρακλείου
Παλαίμαχοι ΑΕΚ & Ηρακλείου – Τουρνουά τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Στο δημοτικό γήπεδο θα βρεθούν παλιές δόξες των ελληνικών γηπέδων όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Χρήστος Αρδίζογλου κ.α.

Η είσοδος στο τουρνουά είναι ελεύθερη (σύμφωνα βέβαια με όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας). Όποιος θέλει να προσφέρει για τον σκοπό της δράσης μπορεί να αγοράσει τα κουπόνια που θα διατίθενται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ & Ηρακλείου – Το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

«Είναι νοσταλγικό και συγκινητικό ταυτόχρονα να βλέπεις στο γήπεδο τους ποδοσφαιρικούς ήρωες της παιδικής και νεανικής σου ηλικίας, οι οποίοι στέλνουν το μήνυμα ότι όσο υπάρχει θέληση και υγεία μπορείς να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνεις για ιερό σκοπό, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα των παλαίμαχων Ηρακλείου, της ΑΕΚ αλλά και αυτή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ που μαζί οργανώσαμε αυτό το τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης. Σας περιμένω όλους στις κερκίδες του δημοτικού μας γηπέδου», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – Ο (Ιωνιώτης) Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη μας κάνουν το τραπέζι

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU