«Ηράκλειο Αλλιώς»: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Θερμή υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς», τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 σε κεντρικό καφέ της πόλης.

 

Ιδιαίτερα δυναμική υπήρξε η παρουσία των κατοίκων του Ηρακλείου τη Δευτέρα, το βράδυ στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου. Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρόσκληση της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Νίκο Μπαρμπούνη δίνοντας το στίγμα για την ανάγκη αλλαγής διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου.

 

Τα πολλά θέματα που απασχολούν την πόλη τέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν μεταξύ των παρευρισκόμενων. Θέματα καθημερινότητας, οι οικονομικές δυσκολίες, οι μεγάλες κοινωνικές ανάγκες, η έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι ελλιπείς υποδομές, η κατάσταση των πεζοδρομίων, θέματα ασφάλειας, η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες είναι κάποια από αυτά που απασχολούν τους κατοίκους και φυσικά τους υποψήφιους της παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς».

 

Η αλλαγή του τρόπου διοίκησης προς όφελος της πόλης και των κατοίκων, η ορθολογική διαχείριση και η ιεράρχηση των αναγκών και φυσικά η απεξάρτηση από αγκυλώσεις του παρελθόντος και ωφελιμιστικές τακτικές αποτελούν τους κύριους πυλώνες της αυτοδιοικητικής ιδεολογίας που πρεσβεύει το «Ηράκλειο Αλλιώς».

 

Έχοντας πλήρη επίγνωση των πολλών αναγκών της πόλης, η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς» διατηρεί ήπιους αντιπολιτευτικούς τόνους, καθώς στόχος της είναι η επίλυση των θεμάτων, ενισχύει την παρουσία της και ισχυροποιεί τη θέση της στα δημοτικά δρώμενα της πόλης.

 

Το όραμα του Νίκου Μπαρμπούνη και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων δείχνει να ενστερνίζεται μεγάλη μερίδα των κατοίκων, οι οποίοι επιθυμούν να δουν την πόλη τους «αλλιώς»! «Γνωρίζουμε όλοι ότι το Ηράκλειο έχει ανάγκη διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες πρέπει να ξεκινήσουν από τα υψηλά κλιμάκια διοίκησης της πόλης μας. Οι ανάγκες των κατοίκων, όλων μας, σήμερα είναι πολλές και πολυεπίπεδες. Η κοινωνία χρειάζεται ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά, που μπορούν να φανούν χρήσιμοι και αποτελεσματικοί άμεσα. Χρειάζεται ανθρώπους με γνώσεις διοίκησης που θα ανταποκριθούν στο έκτακτο, ανθρώπους που θα ξεπεράσουν γραφειοκρατικούς σκοπέλους, γιατί αυτό επιτάσσει η εποχή μας. Είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να γίνουν στην πόλη μας και αυτό το καταμαρτυρούμε όλοι. Έχει χαθεί πολύτιμός χρόνος και δεν επιτρέπεται να χαθεί κι άλλος. Όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της παράταξής μας επιθυμούν ένα «Ηράκλειο Αλλιώς». Αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνουμε κάθε φορά που συναντιόμαστε. Η ανταπόκρισή σας στα καλέσματα μας μάς γεμίζει ευθύνη αλλά αποτελεί και την κινητήριο δύναμη για να κάνουμε το «Αλλιώς» πραγματικότητα», τόνισε ο Νίκος Μπαρμπούνης θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU