“Ενότητα” Νέας Ιωνίας: Φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των υποκλοπών

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας καταδικάζει απερίφραστα την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και του ευρωβουλευτή και προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη και οποιαδήποτε άλλη πολιτικά ανήθικη παρακολούθηση πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων και πολιτών που θυμίζει εποχές λειτουργίας σκοτεινού παρακράτους.

 

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι δια μέσου της Ε.Υ.Π. παρακολουθούσαν ταυτόχρονα  και όλους τους συνομιλητές των κ. Κουκάκη και κ. Ανδρουλάκη, μεταξύ των οποίων πρώην πρωθυπουργοί, βουλευτές, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμαρχοι, Συνδικαλιστικές, δημοσιογράφοι και πολίτες. Μεγάλο μέρος του πολιτικού, δημοσιογραφικού και συνδικαλιστικού κόσμου βρισκόταν ή βρίσκεται υπό καθεστώς παρακολούθησης.

 

Η κυβέρνηση, αρχικά, αρνήθηκε όλα τα παραπάνω στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αλλά τελικά προέκυψε ότι όλα είναι αληθή και μάλιστα αποκαλύφθηκε επίσημα ότι κανένας πολίτης δεν είναι προστατευμένος από τις παρακολουθήσεις του κρατικού μηχανισμού.

 

Η Ε.Υ.Π. πρέπει να συμβαδίζει με τις Αρχές του Συντάγματος και όχι να τις παραβαίνει και επιπλέον είναι πολιτικά επικίνδυνο να  αντιμετωπίζονται οι αρχηγοί δημοκρατικών κομμάτων σαν “εσωτερικοί εχθροί”.

 

Το Δημοκρατικό μας πολίτευμα δέχεται βαριά πλήγματα με πολιτικό πρόσημο και κατεύθυνση. Καταλύονται οι Αρχές της Δημοκρατίας και  άρα θα μιλάμε πλέον για μια φασιστική, απόλυτα συγκεντρωτική χούντα με ψευτοδημοκρατικό προσωπείο.

 

Η προστασία της λειτουργίας της Δημοκρατίας απαιτεί να φωτιστεί με άπλετο φως, αυτή η σκοτεινή υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Η μη απάντηση των ερωτημάτων και η μη αναγνώριση των ευθυνών από πλευράς του κατεξοχήν αρμοδίου, του Πρωθυπουργού της Κυβέρνησης που έχει προσωπικά υπό την εποπτεία του την Ε.Υ.Π., σε συνδυασμό με την 108η θέση που κατέχει η χώρα μας στην ελευθερία του τύπου  δηλητηριάζουν την αξιοπιστία της πολιτικής ζωή του τόπου και του πολιτεύματος μας.

 

 

 

Ο Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας Χρήστος Κανλής

και οι δημοτικοί σύμβουλοι

Χατζηκωνσταντίνου Σάββας –  Αθυμαρίτου Φιλίππα –  Βανδώρος Σπυρίδων – Κατημερτζή Όλγα – Ακιανίδου Όλγα – Χατζηιωάννου Χρήστος – Αμανατίδης Σπυρίδων

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU