Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ: Σχόλιο για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ν. Ιωνία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Ν. Ιωνία. Εκτός από τα γνωστά εκβιαστικά και παραπλανητικά διλήμματα προς το λαό, δε βρήκε τίποτα να πει για τα μεγάλα και οξυμμένα προβλήματα των εργατών, των νέων, των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων της Ν. Ιωνίας. Για το ότι ο μισός δήμος δεν έχει παιδικούς σταθμούς, το κέντρο υγείας απειλείται με κλείσιμο, στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και δεν έχει γίνει αντισεισμικός έλεγχος, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι ελεύθεροι χώροι μαραζώνουν. Δηλαδή ζωτικά θέματα για το λαό της περιοχής που μόνο το ΚΚΕ ανέδειξε μέσα και έξω από τη Βουλή διεκδικώντας να δοθούν λύσεις.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είδε» πως στη Ν. Ιωνία δεν υπάρχει μαγαζί ξενοίκιαστο. Δεν ξέρουμε σε ποιο δρόμο πήγε, αν θέλει μπορούμε να του δείξουμε τα δεκάδες κλειστά καταστήματα στις γειτονιές της πόλης μας λόγω των δυσβάσταχτων φόρων που έχουν επιβάλει όλες οι κυβερνήσεις.

 

Εργατική λαϊκή αντιπολίτευση 100% στην κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να κάνει μόνο το ΚΚΕ και όχι η βολική «συμπολίτευση» των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Καλούμε το λαό της Ν. Ιωνίας να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ. Στις 25 Ιούνη να φτάσει ακόμα πιο ψιλά από τις σχεδόν 4300 ψήφους και 13,5% που πήρε το κόμμα μας στη Ν. Ιωνία στις πρόσφατες εκλογές.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU