Νέα Ιωνία – Το σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα με τον πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου – Βίντεο ρεπορτάζ

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία – Το σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα με τον πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου – Βίντεο ρεπορτάζ

Το τραγικό δυστύχημα στη διασταύρωση της λεωφόρου Βεΐκου / Κύμης με την λεωφόρο Καποδιστρίου χθες τα μεσάνυχτα, όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου Κώστας Τακιδέλλης, κυριαρχεί στο αστυνομικό δελτίο όλων των ΜΜΕ της χώρας.

Για την τραγωδία που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά, είχε προϊδεάσει χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, όταν ανέβαζε στο facebook την παρακάτω ανάρτηση, παραθέτοντας μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες:

«Σοβαρό ατύχημα συνέβη πριν απλό λίγη ώρα όταν ΙΧ αυτ/το, κινούμενο στην Λ. Βεΐκου από Γαλάτσι προς Ν. Ιωνία έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στα μεταλλικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να βρεθεί από το επάνω μέρος της γέφυρας στο κενό.

Είμαστε εδώ μαζί με την τροχαία, την πυροσβεστική  & την αστυνομία και σε λίγο θα έρθουν και από την καθαριότητα για καθαριστεί το οδόστρωμα από τα σπασμένα εξαρτήματα».

Νέα Ιωνία

Θανατηφόρο

Δυστυχώς, όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία, το τροχαίο συμβάν ήταν θανατηφόρο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τακιδέλλης επί της λεωφόρου Βεΐκου / Κύμης για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο ύψος της λεωφόρου Καποδιστρίου, από τη γέφυρα στον παράδρομο δεξιά, που οδηγεί στη λεωφόρο Βυζαντίου / Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλογρέζα.

Όσοι οδηγοί χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο σημείο, γνωρίζουν ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να βγει το όχημα από τη λεωφόρο Βεΐκου / Κύμης και να κινηθεί μέσω του παράδρομου στη λεωφόρο Καποδιστρίου και από εκεί προς λεωφόρο Κηφισίας ή Χαλάνδρι, γιατί η στροφή είναι αρκετά απότομη.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι αμέσως μετά την διχάλα -όπου κάποιος αν κάνει δεξιά παίρνει τον παράδρομο για να κινηθεί προς λεωφόρο Βυζαντίου / Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλογρέζα- και όποιος το επιλέξει πρέπει να μειώσει αμέσως ταχύτητα.

Παρακάτω φαίνεται που έπεσε το αυτοκίνητο και που είναι ακριβώς η διασταύρωση:

Νέα Ιωνία

Οι εικόνες από το τροχαίο στη Νέα Ιωνία προκάλεσαν σοκ, με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος Κώστας Τακιδέλλης να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα μετά την πτώση από τη γέφυρα. Μαζί του ήταν ένας νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Mega

Το αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα και προσγειώθηκε ανάποδα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αμάξι να πέσει από τη γέφυρα.

«Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πήγε να πάρει τη στροφή για να βγει προς Χαλάνδρι, δεν είδε τη ράμπα που εξείχε με αποτέλεσμα η ράμπα να περάσει μέσα από την πόρτα του οδηγού και να πέσει κάτω από τη γέφυρα» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Μάλιστα, όπως προσθέτει, το αυτοκίνητο συνόδευε ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε φίλος των παιδιών που βρίσκονταν μέσα στο αμάξι.

«Το παλικάρι με το μηχανάκι έπαθε σοκ και ήρθε ο αδερφός του και τον πήρε» λέει ο ίδιος μάρτυρας που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Κώστας Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar. Πέρυσι τον Δεκέμβριο στη Χαλκίδα, αν και ήταν ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η οικογένειά του ασχολείται εδώ δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου. Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο Κώστα. «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….» ανέφεραν το μήνυμά τους, συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία του 19χρονου.

Πηγές: in.gr, news247

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – Ριζούπολη : Πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Ηρακλείου ζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Ιωνία

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΕΡΙΔΗΣ
    01/05/2022 - 11:16

    Προφανώς μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω την τοποθέτηση φωτογραφίας από την λεωφόρο Ηρακλείου (Ριζούπολη, Γήπεδο Απόλλωνα) σε άρθρο για το ατύχημα. ???

    Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU