Νέα Ιωνία – Έκρηξη χειροβομβίδας: Το γιατί και για ποιον ψάχνουν στην ΕΛ.ΑΣ. – Βίντεο από ρεπορτάζ

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία – Έκρηξη χειροβομβίδας: Το γιατί και για ποιον ψάχνουν στην ΕΛ.ΑΣ. – Βίντεο από ρεπορτάζ

Σημείο κλειδί φαίνεται ότι είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ενδεχόμενο ότι μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας στην πυλωτή της οποίας εξερράγη χειροβομβίδα σήμερα τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία, να είναι μάλλον και αξιωματικός που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην περιοχή Λαζάρου και σύμφωνα με την Αστυνομία από την έκρηξη της χειρομβοβίδας καταγράφηκαν σοβαρές ζημιές σε έξι αυτοκίνητα και στις τζαμαρίες της πρόσοψης.

Νέα Ιωνία

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στόχος ήταν κάποιος από τους ενοίκους της πολυκατοικίας και γι’ αυτό έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από όλους τους ενοίκους.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκφράζεται προβληματισμός για τη δράση παράνομων κυκλωμάτων που φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν ακόμη και χειροβομβίδες.

Οι δράστες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να επέβαιναν σε μηχανή, πέρασαν ακαριαία και πέταξαν τη χειροβομβίδα και εξαφανίστηκαν σαν… κύριοι.

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν, έχουν υπάρξει κι άλλα χτυπήματα, με βόμβες μολότοφ και εκρηκτικούς μηχανισμούς, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε μία χειροβομβίδα, εγείρει πολλά ερωτήματα.

Ταυτόχρονα, στη διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών έχουν σταλεί υπολείμματα από τη χειροβομβίδα για εργαστηριακή εξέταση.

Δείτε τα βίντεο από το ρεπορτάζ:

 

 

Πηγή: cnn.gr, newsbomb.gr, newsit.gr, skai.gr, protothema.gr

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – Το σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα με τον πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου – Βίντεο ρεπορτάζ

Νέα Ιωνία

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU