Νέα Ιωνία – Το Σάββατο η παρουσίαση της νέας παράταξης του Βασίλη Χριστοδούλου

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία – Το Σάββατο η παρουσίαση της νέας παράταξης του Βασίλη Χριστοδούλου

Μία ακόμη παράταξη θα διεκδικήσει τη ψήφο των Ιωνιωτών στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το 2023. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαρτίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χριστοδούλου, θα παρουσιάσει την υποψηφιότητα του, ως υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία».

Έχει συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» (μείζονα αντιπολίτευση και το 2014 και το 2019) – μάλιστα το 2019 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς.

Νέα Ιωνία

Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2021 ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, λόγω διαφωνιών  με τον επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Μανούρη. Τώρα, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ανακοινώνει την ίδρυση νέας παράταξης με επικεφαλής τον ίδιο.

Ποιος είναι

Είναι ασφαλιστικός σύμβουλος, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο χώρο αυτό, στη Νέα Ιωνία. Γεννήθηκε το 1982 στη Αθήνα και μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Ιωνία, έχοντας καταγωγή από τους Κουρκουλούς Εύβοιας.

Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Νέας Ιωνίας και εργαζόταν για χρόνια ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγού. Ήταν αθλητής για χρόνια στην ομάδα μπάσκετ της Νέας Ιωνίας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει μία ιδιαίτερα πληθωρική παρουσία και δεν είναι λίγες οι φορές που σηκώνει ψηλά τους τόνους -κάποια λένε υπέρμετρα- ενώ οι συγκρούσεις είναι σχεδόν… ρουτίνα.

Έχει σαφώς πιστούς υποστηρικτές, κάτι που φάνηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα και την σχετική σταυροδοσία. Προέρχεται από τον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ., και στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στήριξε ανοικτά την υποψηφιότητα του νυν προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Ωστόσο, για να είμαστε και δίκαιοι, τα αυτοδιοικητικά πράγματα στη Νέα Ιωνία είναι αρκετά… μπερδεμένα, έτσι ώστε να δώσουμε αποκλειστικό πολιτικό πρόσημο στον έναν ή τον άλλον υποψήφιο.

Εξάλλου, τόσο η σημερινή Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαϊδου, όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μανούρης, προέρχονται και οι δύο, επίσης από το ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Η παρουσίαση της νέας παράταξης θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, δίπλα στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας, στις 7.30 μ.μ. το Σάββατο 19 Μαρτίου.

(Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα στο facebook του Β.Χριστοδούλου)

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νίκος Ξανθόπουλος: Ο Ιωνιώτης ηθοποιός έγινε 88 και ευχαριστεί για τις ευχές

Νίκος Ξανθόπουλος

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU