Σύλλογος Γονέων 7ου Γυμνασίου («Ανατόλια») Νέας Ιωνίας: Μία μικρή νίκη, με σημαντικότατο αποτέλεσμα

Ένα σημαντικότατο βήμα στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης ασφάλειας των μαθητών του σχολικού συγκροτήματος της «Ανατόλια» στην Καλογρέζα, έκανε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου.

Όπως ενημέρωσε το Δ.Σ. τους γονείς, «με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε πως μετά από συντονισμένες προσπάθειες των μελών του διοικητικού συμβουλίου πετύχαμε τη ρύθμιση-συγχρονισμό των φαναριών στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Φιλελλήνων – Χρήστου Μάντικα έτσι ώστε οι μαθητές που προσέρχονται στο σχολείο ή αποχωρούν από αυτό, από και προς την πλευρά του γηπέδου, να έχουν ικανό χρόνο να περάσουν απέναντι και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας χωρίς να χρειάζεται να παραμένουν πάνω στη νησίδα και να κινδυνεύουν από κάποιον διερχόμενο οδηγό που ενδεχομένως θα χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Αυτό αποτελούσε ένα πρόβλημα που είχαμε εντοπίσει και που από την αρχή της θητείας μας προσπαθήσαμε να το επιλύσουμε. Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι ακόμα πιο ασφαλής για τα παιδιά μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων»

https://www.facebook.com/groups/156504934938696/permalink/1351040992151745/

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU