Δήμος Νέας Ιωνίας: Το μήνυμα της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητά μου παιδιά, αγαπητοί μου εκπαιδευτικοί, αγαπητοί μου γονείς, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μια καλή, δημιουργική και εποικοδομητική πορεία στο δύσκολο και συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σε αυτήν την πορεία, εύχομαι στα αγαπητά παιδιά, στους εκλεκτούς εκπαιδευτικούς καθώς και στους γονείς να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και  προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί της, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους κάτω από ένα κοινό, προοδευτικό όραμα, το οποίο αποτελεί αδήριτη ανάγκη για αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων και για τη βελτίωση του επιπέδου της Παιδείας στο τόπο μας.

Πάντα είμαστε στη διάθεσή σας για τις προτάσεις σας, αναφορικά με τις παρεμβάσεις που θα κάνουν την ποιότητα ζωής όλων καλύτερη και ιδιαίτερα την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών.

Η παιδεία είναι πρωταρχικός στόχος της διοίκησης, γιατί εκεί στηρίζεται το μέλλον αυτής της πόλης. «Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους» έλεγε ο Πλάτωνας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τις λαμπερές αυτές ακτίνες για την επίτευξη ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU