Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δώρο ζωής από τη συμμετοχή των πολιτών στην καλοκαιρινή αιμοδοσία

Δεκάδες απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μιας ακόμα καλοκαιρινής, εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε, παραδοσιακά τέτοια εποχή, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων σε αυτόν. Δίνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο τους διέθεσαν λίγο από το αίμα τους, το οποίο, όμως, μπορεί να σημαίνει μια ολόκληρη ζωή για εκείνους και εκείνες που θα το χρειαστούν. Όπως πάντα, υποστηρικτές της αιμοδοσίας οι εργαζόμενοι του Δήμου: οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής που οργάνωσαν την δράση αλλά και οι υπάλληλοι των υπόλοιπων υπηρεσιών που έδωσαν αίμα για την ενίσχυση των αποθεμάτων, τα οποία, πάγια το καλοκαίρι, χρειάζονται περισσότερο.

Η αιμοληψία έγινε από το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με νοσηλευτές και γιατρό που εξέτασε όλους τους εθελοντές πριν δώσουν αίμα.

«Επόμενο ραντεβού μας, τον Δεκέμβρη στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία, μολονότι, εάν χρειαστεί, είμαστε πάντα έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε έκτακτες δράσεις», τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε μια και κάθε ένα εθελοντή αιμοδότη που έδωσαν το παρόν σε ακόμα μια Αιμοδοσία του Δήμου μας. Κάνατε, κάναμε ένα πραγματικό δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται, σε μια περίοδο μάλιστα που οι ανάγκες για αίμα είναι παραδοσιακά αυξημένες. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και μπράβο στους εργαζόμενους του Δήμου μας που πάντα είναι οι στυλοβάτες κάθε αιμοδοσίας, όντας οι πρώτοι που σπεύδουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα χωρίς ιδιοτέλεια. Μαζί χαρίζουμε ζωή, δίνουμε ελπίδα…», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU