Ηράκλειο Αλλιώς – Νίκος Μπαρμπούνης: «Εγκαίνια νίκης για το Ηράκλειο Αλλιώς»

Εγκαίνια με αέρα νίκης για το «Ηράκλειο Αλλιώς», το Σάββατο 11 Ιουνίου 2023. Η δημοτική παράταξη, που συμπληρώνει ήδη έναν χρόνο ζωής, σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση εγκαινίασε τα γραφεία της έχοντας μαζί της πλήθος κόσμου, που παραβρέθηκε για να δείξει την υποστήριξη και την προτίμησή του στον υποψήφιο Δήμαρχο, Νίκο Μπαρμπούνη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

 

Το «Ηράκλειο Αλλιώς» συστήθηκε στους κατοίκους του Ηρακλείου τον περασμένο Ιούνιο. Πρόκειται για μια ομάδα, μια οικογένεια όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Μπαρμπούνης, η οποία φιλοδοξεί να προσφέρει ουσιαστικά και κυριολεκτικά στην πόλη. Η ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε κάλεσμα αποδεικνύει ότι «υπάρχει επιλογή για την πόλη μας, υπάρχει ελπίδα να αλλάξουν τα κακώς κείμενα» αλλά είναι και απαίτηση των κατοίκων.

Για το «Ηράκλειο Αλλιώς» θα πρέπει να ισχύουν δυο βασικές προϋποθέσεις για να ασκεί κανείς διοίκηση επί της ουσίας, διοίκηση η οποία θα έχει αποτέλεσμα και θα βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων:

  • Από τη μία να έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης.
  • Και από την άλλη να ζει την πόλη, να ακούει τα προβλήματά της και να επιθυμεί να τα επιλύσει. Να σέβεται με απλά λόγια τους συμπολίτες του και τις ανάγκες τους.

«Η δική μας πρόταση διοίκησης είναι η ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας, να γίνει η πόλη μας ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ! Η πρότασή μας έχει τέσσερις κύριους πυλώνες!

  • Λύσεις ουσίας
  • Διοίκηση με κοινωνικό πρόσωπο
  • Προτεραιότητα τα συμφέροντα των κάτοικων
  • Και πάνω απ’ όλα ισχυρή εκπροσώπηση καθενός και καθεμίας

Οι δεσμεύσεις μας είναι οι κόκκινες γραμμές αυτής της νέας πρότασης, της νέας επιλογής διοίκησης, που σας προτείνουμε. Κάτοικοι όλοι μας του Ηρακλείου, ζούμε καθημερινά την πόλη μας, τις δυσκολίες, τις παραλείψεις, τις ιδιαιτερότητές της αλλά και τα όσα κατά καιρούς μας υποσχέθηκαν οι μνηστήρες της διοίκησης κάθε φορά αλλά δεν υλοποιήθηκαν», τόνισε ο Νίκος Μπαρμπούνης.

 

Ο Νίκος Μπαρμπούνης θέλοντας να είναι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος αναφέρθηκε σε προτάσεις και λύσεις για την πόλη, προτάσεις μελετημένες, άμεσες εφαρμόσιμες και κοστολογημένες. Ως επαγγελματίας λογιστής και έμπειρος αυτοδιοικητικός μίλησε για δημιουργία εσόδων μέσω της ίδρυσης ιδιωτικού δημοτικού ΚΤΕΟ, για δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ επί της Οδού Κουντουριώτου, το οποίο θα προσφέρει και ανάσα στο εντονότατο πρόβλημα έλλειψης χώρων στάθμευσης στο κέντρο του Ηρακλείου, για εξοικονόμηση χρημάτων από τη την ενεργειακή αυτονομία των δημοσίων κτιρίων, για ενίσχυση της ανακύκλωσης και διαλογή απορριμμάτων στην πηγή μέσω κάδων πέντε ρευμάτων εξοικονομώντας σημαντικές δαπάνες στη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, για δυνατότητα μείωσης του ΦΗΧ, για ολιστικό σχεδιασμό ασφαλτοστρώσεων, διαχείρισης και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων και φροντίδας πρασίνου, για προγραμματισμό επισκευών και έλεγχο όλων των σχολικών κτιρίων αλλά και ανέγερση νέων όπου απαιτείται, για ίδρυση δημοτικού κτηνιατρείου και φυσικά για αναβάθμιση και ενίσχυση των κοινωνικών παροχών με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες και ρεαλιστικές ανάγκες των κατοίκων σε κάθε επίπεδο.

Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων μετά το τέλος της ομιλίας του υποψήφιου δημάρχου έδωσε το ξεκάθαρο μήνυμα των κατοίκων του Ηρακλείου. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» είναι Επιλογή Εμπιστοσύνης για την επόμενη ημέρα της πόλης. Εμπιστοσύνη, η οποία χτίζεται και δυναμώνει καθημερινά χάρη στους ανθρώπους της δημοτικής παράταξης, στην ειλικρίνεια και την ποιότητά τους, στην αυθεντικότητα και τις γνώσεις τους και στην ΕΓΓΥΗΣΗ που προσφέρει η υποψηφιότητα του Νίκου Μπαρμπούνη.

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU