Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία: Ανακοίνωση για τις προτάσεις ψηφισμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» ενημερώνουμε τον Ιωνιώτικο λαό και απαντάμε στο νέο λιβελογράφημα της ΛΑΣΥ που επιχειρεί για ακόμη μια φορά να στοχοποιήσει τον επικεφαλής μας.

 

  1. Για ένα τόσο μεγάλο θέμα για την ανθρωπότητα όπως ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή δεν πρόκειται να συρθούμε και να ακολουθήσουμε «ψηφίσματα» που εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες.

 

  1. Είμαστε ξεκάθαρα απέναντι στους φασίστες της ΧΑΜΑΣ που δολοφονεί και απαγάγει αθώους, αλλά και στην πολεμική απάντηση του Ισραήλ που βομβαρδίζει τη Γάζα, σκοτώνοντας αμάχους. Απαιτούμε άμεσο τερματισμό του πολέμου και εφαρμογή των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

 

  1. Όσον αφορά τα πρόσφατα θλιβερά επεισόδια από ομάδες ακραίων, που παραλίγο να στοιχίσουν ζωές αθώων είμαστε απολύτως απέναντι και στους δυο. Χωρίς περιστροφές και δεύτερες σκέψεις.

 

Η «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»  ήρθε για να φέρει μια νέα αντίληψη στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας. Εμείς θα μιλάμε για την ουσία και τα προβλήματα των κατοίκων της Νέας Ιωνίας, αλλά ταυτόχρονα δεν πρόκειται να αφήσουμε τους «επαγγελματίες της πολιτικής» να αλωνίζουν και να σπιλώνουν προσωπικότητες.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU