Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία – Στην επίθεση με το… καλημέρα

Στην επίθεση με το… καλημέρα, πέρασε η παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”, με επικεφαλής τον Βασίλη Χριστοδούλου, στη Νέα Ιωνία. Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν χθες στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα σχολεία της πόλης και σε συνδυασμό με την κακοκαιρία, εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνεται πως “το συμβούλιο περιορίστηκε σε φιλολογική συζήτηση όπου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με την επικείμενη κακοκαιρία και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα σχολεία της πόλης τοποθετήθηκε με σαφήνεια η παράταξη μας «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία». Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής μας, Βασίλης Χριστοδούλου αναφέρθηκε στα προβλήματα  και τις εργασίες συντήρησης του 6ου Γυμνασίου για τα οποία ήταν ήδη ενήμερη η δημοτική αρχή από τις 19/12, τοποθετήθηκε στα ζητήματα πολιτικής προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας προτείνοντας συγκεκριμένες δράσεις για το πως θα προστατεύσουμε τα σχολεία και τα παιδιά μας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην πρόταση που έχει κάνει η παράταξή μας αναφορικά με τον στατικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων. Παράλληλα, ζήτησε ως δημοτικό συμβούλιο να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις και να πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση υπερθεματίζοντας για το εν λόγω θέμα.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας Κώστας Εξαδάκτυλος, ο οποίος τόνισε ότι προτεραιότητα μας είναι τα παιδιά και η ασφάλειά τους, πρότεινε να αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων για το πως θα αντιμετωπιστεί η επικείμενη κακοκαιρία επιμένοντας στη λήψη απόφασης από το σώμα, γεγονός που τελικά δε συνέβη και το συμβούλιο περιορίστηκε σε φιλολογική συζήτηση όπου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις.

Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι ο σεβασμός προς την παράταξη μας και τον επικεφαλής της είναι γεγονός αδιαπραγμάτευτο και δεν θα ανεχτούμε απαξιωτικές συμπεριφορές στο μέλλον”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU