Ανοικτά και πάλι τα δημοτικά γυμναστήρια του Ηρακλείου, αλλά…

Ανοίγουν από σήμερα τα δημοτικά γυμναστήρια στο Ηράκλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ωστόσο και εδώ, όπως και στα ιδιωτικά γυμναστήρια επιβάλλεται η χρήση… μάσκας(!!!) κάτι που έχει προκαλέσει πλήθος διαμαρτυριών, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί κάποιος να γυμναστεί με τη χρήση μάσκας. 

Σ ότι αφορά τα ιδιωτικά γυμναστήρια, όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι δόθηκε πράσινο φως να ανοίξουν, με τις αστειότητες όμως της χρήσης μάσκας, μόνο και μόνο για να σταματήσει η στήριξή τους (οικονομικά, ενοίκιο κ.τ.λ.) από την κυβέρνηση. 

Όπως και να έχει, τα δημοτικά γυμναστήρια του Ηρακλείου ανοίγουν, για όποιον ενδιαφέρεται. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου “από σήμερα Δευτέρα 31-5 τα μέλη των δημοτικών γυμναστηρίων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να καλούν τηλεφωνικά το γυμναστήριο τους για να κλείσουν το απαιτούμενο ραντεβού προκειμένου να επανέλθουν στις προπονήσεις τους, σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις της επιστημονικής επιτροπής ειδικών για την πανδημία, του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Θυμίζουμε τα τηλέφωνα που μπορούν να απευθύνονται:

  • Δημοτικό Γυμναστήριο λεωφόρου Ηρακλείου 2102792468
  • Δημοτικό Γυμναστήριο λεωφόρου Πλαπούτα 2102841111

Φυσικά η προσέλευση και η παραμονή στους χώρους των γυμναστηρίων γίνονται σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας και τους κανόνες που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τα οποία οι γυμναστές του Δήμου θα ενημερώνουν και θα κατευθύνουν τους πολίτες.

Τα κυριότερα εξ αυτών: η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας τύπου FFP2 κατά την εκγύμναση αλλά και η ύπαρξη εβδομαδιαίου self test το οποίο επιδεικνύεται στο προσωπικό των γυμναστηρίων κατά την είσοδο στον χώρο.

Από τη μεριά του, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου έχει φροντίσει να απολυμάνει τα γυμναστήρια πριν την επανέναρξη της λειτουργίας τους και να εξασφαλίσει τον τακτικό καθαρισμό τους.

«Γίνεται ένα ακόμα βήμα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να κερδίσουμε ακόμα μια μάχη ενάντια στον ιο. Τα δημοτικά γυμναστήρια είναι και πάλι διαθέσιμα για τους Ηρακλειώτες. Ακολουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού μας, οι πολίτες μπορούν να γυμναστούν με την ευχή να μην χρειαστεί να κλείσουν ξανά», το μήνυμα του αρμόδιου αντιδημάρχου, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU