ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εκδήλωση την Παρασκευή στο Ηράκλειο Αττικής

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 7.30 μμ στο θεατράκι της πλατείας Η.Σ.Α.Π. Ηρακλείου, η Τ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα πραγματοποιήσει πολιτική προεκλογική εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και την πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. του ΝΑΤΟ με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά», με ομιλητές το μέλος της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιο βουλευτή στο Βόρειο τομέα, Νεκτάριο Χαϊντάρ και το μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιο βουλευτή Δυτικού τομέα, Αντώνη Δραγανίγο.

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει με 284 υποψήφιους-ες στις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιούνη και στις 59 εκλογικές περιφέρειες και με ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να υποστηρίξει το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα στόχων πάλης, να διαδώσει τις θέσεις της και το μήνυμα ότι η κυβέρνηση, όποια και αν είναι, και η πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ ανατρέπονται με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά.

 

Διεκδικεί την εκλογική στήριξή της για να μπει σφήνα στα σχέδια του κεφαλαίου, να υπερβεί τους οικονομικούς φραγμούς και τα αντιδημοκρατικά όρια που θέτει και το νέο καλπονοθευτικό σύστημα, να σπάσει τη φίμωση των κυρίαρχων ΜΜΕ. Τα ψηφοδέλτιά , όπως και στις προηγούμενες εκλογές, απαρτίζονται από εκατοντάδες αγωνίστριες και αγωνιστές, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, φοιτητές και φοιτήτριες, νέους και νέες, εργαζομένους στην επισφάλεια, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους. Ταυτόχρονα, αποτυπώνουν την πολιτική δράση, την ιστορία και τις δυνατότητες ευρύτερης συσπείρωσης και στήριξης του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας. Με τη συμμετοχή αγωνιστών όλων των γενιών των μεγάλων αγώνων του λαού και της αριστεράς, από τη γενιά των Ιουλιανών και της κατάληψης του Πολυτεχνείου μέχρι σήμερα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU