ΚΚΕ Ν.Ιωνίας: «Μαζική σύσκεψη για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

Με την μαζική συμμετοχή κατοίκων από τις γειτονιές του κέντρου της Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της ΚΟΒ Κέντρου της Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Καζαντζίδη.

Ομιλητής ήταν ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα και υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος κάλεσε το λαό της περιοχής να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ καθώς είναι η μόνη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει. Υπογράμμισε πως ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν στρατηγικές συγκλήσεις για αυτό και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ.

Αναφέρθηκε στα λεγόμενα μικρά κόμματα «μίας χρήσης» που εμφανίζονται και εξαφανίζονται κατά περιόδους, παλιότερα τα ΛΑΟΣ-Ποτάμι-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ και σήμερα ΜΕΡΑ25-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΝΙΚΗ, που λειτουργούν συμπληρωματικά στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις και πολιτικές και κάλεσε τους εργαζόμενους να μην σκορπίσουν την ψήφο τους αλλά να στηρίξουν ακόμη πιο αποφασιστικά το ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για τα συμφέροντα του.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και το ραντεβού ανανεώθηκε για την μεγάλη συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ την Κυριακή 18 Ιούνη, 12 το μεσημέρι στο Παναιτώλιο με ομιλητή τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU