ΑΝΤΑΡΣΥΑ: “Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου”

Mε επιτυχία έγινε την Δεύτερα 8/5 στο θεατράκι στον ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής η εκδήλωση της ΤΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος φίλων και μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς του Ηρακλείου και των γύρω περιοχών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Βασικές Αρχές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις επικείμενες εκλογές και το πρόγραμμα πάλης που θέτει για το επόμενο διάστημα.

Οι ομιλητές κάλεσαν τον κόσμο που παρευρέθηκε να στηρίξουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 21 ΜΑΗ.

Ανέφεραν ότι η παρέμβαση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σταματάει στις εκλογές αλλά συνεχίζεται και μετά σε όλες τις κοινωνικές μάχες σε όλους τους χώρους εργασίας.

Η ομιλήτρια Φωτεινή Θανάσουλα, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφια βουλευτής στο βόρειο τομέα, στάθηκε στο αναγκαίο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης. Υπογράμμισε τους πολιτικούς στόχους που θέτει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι οποίοι είναι αναγκαίο να τεθούν συνολικά από το εργατικό κίνημα και τη νεολαία ως απαραίτητο βήμα για την ακύρωση των σχεδίων και της πολιτικής που εφαρμόζεται από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Είναι στόχοι που οδηγούν σε ρήξη με τους πυλώνες του συστήματος, που καθορίζουν την ασκούμενη πολιτική, δηλαδή: το κεφάλαιο, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Επίσης συμπλήρωσε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα περιορίζεται σε ρήξεις χωρίς ρήξη, σύμφωνα με τις γνώριμες τακτικές πιρουέτες του ΜέΡΑ25, ούτε, όμως, και σε αποφυγή των στόχων ανατροπής, στο όνομα ενός σοσιαλισμού, όπως κάνει το ΚΚΕ

Ο ομιλητής Γιώργος Ράγκος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα, μίλησε για τους αγώνες που έδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όλο το προηγούμενο διάστημα, για την σημασία της στήριξης της ανεξάρτητης αντικαπιταλιστικής αριστεράς τόσο στις εκλογές όσο και στους καθημερινούς αγώνες στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στον δρόμο. Αναφέρθηκε στις πολλαπλές κρίσεις του συστήματος, αλλά και στις κοινωνικές εκρήξεις των εργαζομένων και της νεολαίας σε όλο τον κόσμο, στις ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων αγαθών, τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 8 Μάρτη

Ακολούθησαν τοποθετήσεις/παρεμβάσεις αγωνιστών/στριών και συντρόφων/ισσών που στάθηκαν στην μάχη που έδωσαν οι ΤΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενάντια στην εμφάνιση νεοναζιστικών ομάδων και στην γενικότερη απόπειρα του φασιστικού στοιχείου να αποπροσανατολίσει και να απορροφήσει τους κραδασμούς από την αντισυστημική οργή του λαού. Επιπλέον απομυθοποιήθηκε η θεωρία της χαμένης ψήφου και συζητήθηκε γιατί η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στους αγώνες και θα καθορίσει την επικίνδυνη αντιπολίτευση που αρμόζει στο σημερινό αδηφάγο καπιταλισμό.

21 Μαΐου στηρίζουμε/ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Κάνουμε την αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU