ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εκδήλωση στο Ηράκλειο Αττικής τη Παρασκευή 23 Ιουνίου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει με 284 υποψήφιους-ες στις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιούνη και στις 59 εκλογικές περιφέρειες και με ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να υποστηρίξει το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα στόχων πάλης, να διαδώσει τις θέσεις της και το μήνυμα ότι η κυβέρνηση, όποια και αν είναι, και η πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ ανατρέπονται με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά.

Διεκδικεί την εκλογική στήριξή της για να μπει σφήνα στα σχέδια του κεφαλαίου, να υπερβεί τους οικονομικούς φραγμούς και τα αντιδημοκρατικά όρια που θέτει και το νέο καλπονοθευτικό σύστημα, να σπάσει τη φίμωση των κυρίαρχων ΜΜΕ. Τα ψηφοδέλτια , όπως και στις προηγούμενες εκλογές, απαρτίζονται από εκατοντάδες αγωνίστριες και αγωνιστές, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, φοιτητές και φοιτήτριες, νέους και νέες, εργαζομένους στην επισφάλεια, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους. Ταυτόχρονα, αποτυπώνουν την πολιτική δράση, την ιστορία και τις δυνατότητες ευρύτερης συσπείρωσης και στήριξης του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας.. Με τη συμμετοχή αγωνιστών όλων των γενιών των μεγάλων αγώνων του λαού και της αριστεράς, από τη γενιά των Ιουλιανών και της κατάληψης του Πολυτεχνείου μέχρι σήμερα.

Εκδήλωση Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής, τη Παρασκευή 23 Ιουνίου, στις 19.30, στο θεατράκι της πλατείας Η.Σ.Α.Π. Ηρακλείου.

Θα μιλήσουν οι:
Νεκτάριος Χαιντάρ υποψήφιος στον Β τομέα Αθήνας
Μαρία Μπικάκη, υποψήφια στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών και δημοτική σύμβουλος Βύρωνα

«Μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και την πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. , του ΝΑΤΟ με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά»

25 Ιουνίου Ψηφίζουμε/στηρίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!

Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU