Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ηράκλειο Αττικής: «Ο δρόμος για την ανατροπή και η αναγκαία αντικαπιταλιστική αριστερά»

Η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής σας προσκαλεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 19.30 στο θεατράκι, στην πλατεία ΗΣΑΠ, στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Ο δρόμος για την ανατροπή και η αναγκαία αντικαπιταλιστική αριστερά».

Θα μιλήσουν οι:
– Φωτεινή Θανάσουλα, μέλος του Π.Σ.Ο. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφια βουλευτής Βορείου Τομέα

– Γιώργος Ράγκος, μέλος της Κ.Σ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα

Συζητάμε για την πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν περιορίζεται στη μάχη των εκλογών αλλά προτάσσει την ανάπτυξη ανατρεπτικών και ανυποχώρητων αγώνων. Για την ανατροπή της κυβέρνησης της ΝΔ και της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ, ενάντια στη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση. Για μια πλατιά συσπείρωση δυνάμεων και ενωτική παρέμβαση στις επερχόμενες πολιτικές μάχες, πάνω στο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα της εποχής μας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με συνέπεια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τη βελτίωση των ζωών μας. Παλεύει για αυξήσεις στους μισθούς (κανένας μισθός κάτω από 1000 ευρώ) με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας παντού αλλά και μείωση του ωραρίου εργασίας (6ωρο/5ημερο). Θέτει ως άμεσο στόχο πάλης τις εθνικοποιήσεις χωρίς αποζημίωση, με εργατικό έλεγχο για να μπει τέλος στην εγκληματική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές, όπως στα Τέμπη.

 

Με ανυπακοή, αγώνα, ρήξη, ανατροπή! Ψήφο στην αντικαπιταλιστική Αριστερά και τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!. Με την αριστερά που δεν επιδιώκει τη «σταθερότητα» του συστήματος αλλά τη σύγκρουση με κυβέρνηση-κεφάλαιο-ΕΕ για να ανατραπούν οι πολιτικές που μαυρίζουν τις ζωές μας.

 

Εκδήλωση Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 19.30 στο θεατράκι της πλατείας ΗΣΑΠ Ηρακλείου. « Ο δρόμος για την ανατροπή και η αναγκαία αντικαπιταλιστική αριστερά»

21 Μαΐου Ψηφίζουμε/στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU