ΚΚΕ Ν.Ιωνίας: “Η κα Θωμαΐδου οργανωτής του προεκλογικού σχεδιασμού της ΝΔ στην περιοχή μας”

Η κα Θωμαΐδου, αφού πρόσφατα συνόδευσε τον κ. Μητσοτάκη και την κα Κεραμέως σε εμφανίσεις τους σε σχολεία στη Ν. Ιωνία, σήμερα αποφάσισε να στείλει τη χορωδία του ΟΠΑΝ σε προεκλογική συγκέντρωση της κας Κεραμέως στο Ν. Ηράκλειο.

Οι «κολεγιές» μεταξύ της δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας και της κυβέρνησης ενόψει των βουλευτικών εκλογών και των εκλογών στην τοπική διοίκηση είναι απροκάλυπτες, όπως είναι και οι ομοιότητές τους στην αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι η κα Θωμαΐδου, γνωστή ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, εκλέχτηκε δήμαρχος της Ν. Ιωνίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το 2019.

Αποδεικνύεται ότι το αντιλαϊκό «αλισβερίσι» μεταξύ των κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, των δημάρχων τους και των στελεχών τους στον δήμο μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ώστε να εξασφαλίσουν όλοι τους ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα μπορούν μαζί να συνεχίζουν την επίθεση στο λαό μας.

Όμως ο λαός μας μπορεί να τους χαλάσει τα αντιλαϊκά σχέδια και να ενισχύσει αποφασιστικά παντού τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, για να έρθουν οι ανάγκες μας στο προσκήνιο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που βιώνουμε.

Να πάρει τώρα πίσω την απόφαση της η δήμαρχος να στείλει την χορωδία του δήμου μας σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ.

Ο δήμος μας δεν είναι τσιφλίκι της δημοτικής αρχής.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU