ΚΚΕ Ν.Ιωνίας: “Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ο.Φ.Ν.Ι.”

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, στους προπονητές και στο διοικητικό συμβούλιο του Ο.Φ.Ν.Ι. για την μεγάλη επιτυχία να είναι η ομάδα φιναλίστ στους τελικούς της Α1 κατηγορίας και να καταλαμβάνει την θέση της δευτεραθλήτριας Ελλάδος, πίσω μόνο από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

 

Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, αν συνυπολογιστούν η πολύ άσχημη κατάσταση των αθλητικών υποδομών στη Ν. Ιωνία, η άθλια κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου, η μηδενική βοήθεια που λαμβάνει τόσο ο Ο.Φ.Ν.Ι., όσο και οι υπόλοιποι ερασιτεχνικοί σύλλογοι της πόλης μας από πολιτεία και δήμο, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν τεράστια εμπόδια στην καθημερινή προσπάθεια των μελών του συλλόγου.

 

Είναι ακόμη σπουδαιότερη η επιτυχία, αν συνυπολογιστεί η ξαφνική απώλεια του μεγάλου προπονητή της ομάδας Σάσα Ζιβούλοβιτς, εν μέσω της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που ήταν μεγάλο πλήγμα για τον σύλλογο, για την πόλη μας αλλά και συνολικά για το ελληνικό χάντμπολ και αθλητισμό.

 

Είμαστε σίγουροι πως η σπουδαία δουλειά που γίνεται θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο.

 

Θα συνεχίσουμε με συνέπεια να είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Ο.Φ.Ν.Ι., ώστε μαζί να διεκδικούμε σύγχρονες αθλητικές υποδομές και την ανάλογη στήριξη που πρέπει οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι να απολαμβάνουν, ώστε απρόσκοπτα να επιτελούν το πολύ σημαντικό τους έργο.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU