Νέα Ιωνία: Συνεργασία Θωμαϊδου – Αποστολόπουλου

Σε συνεργασία με έναν δημοφιλή εκπρόσωπο της Δεξιάς στη Νέα Ιωνία, προχωρά η παράταξη της δημοτικής αρχής. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε σχετικά θα υπάρξει κοινή κάθοδος της «Δύναμης Προοπτικής» με την παράταξη «Περήφανη Ιωνία» με επικεφαλής τον Αθανάσιο Αποστολόπουλο, ο οποίος σήμερα είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος (είχε εκλεγεί το 2019 με το ψηφοδέλτιο «Νέα Ιωνία – Νέα Άποψη 21ος αιώνας» με επικεφαλής τον Νίκο Κουκουλάρη).

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της παράταξης της δημοτικής αρχής «Δύναμη Προοπτικής», «κατόπιν συναντήσεως μας με τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της Παράταξης «Περήφανη Ιωνία» κ. Αθανάσιο Αποστολόπουλο, αποφασίσαμε τη συνεργασία και κοινή κάθοδο στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές των δύο Παρατάξεων σε κοινό ψηφοδέλτιο με την ήδη υφιστάμενη ονομασία της παλαιότερης Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».

Η από κοινού μας παρουσία, μαζί με τη συμμετοχή πολλών άλλων αναγνωρισμένων έμπειρων και ικανών στελεχών του ψηφοδελτίου, με υπεύθυνο και συνετό λόγο, αλλά και αποδεδειγμένη αγωνιστική διάθεση, ενισχύει τον αγώνα μας για μια Νέα Ιωνία, αντάξια της ιστορίας της, των ανθρώπων της και του μέλλοντός της!!

——————————————————-

Σύντομο βιογραφικό  Αθαν. Αποστολοπουλου

Ο Αθαν. Αποστολόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα.

Στην ιατρική επιστήμη :

– Το 1979 απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με το βαθμό Λίαν Καλώς, στην οποία είχε εισαχθεί κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων.

– Το 1980-1981 υπηρέτησε την τότε 24μηνη Στρατιωτική του Θητεία ως Οπλίτης-Ιατρός στο ιστορικό 5/42 Σ.Π. στη Μακεδονία.

– Το 1988 έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας μετά επιτυχή άσκηση στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκ. Αθηνών, αλλά και συμμετοχή σε πολλές δημοσιεύσεις εργασιών σε Συνέδρια εντός & εκτός Ελλάδος.

– Το 1988 διορίστηκε στα ιατρεία του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, στο οποίο και εργάσθηκε επί 30 και πλέον έτη.

Στον ιατρικό συνδικαλισμό:

– Εξελέγη & διετέλεσε Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών επί 6 έτη. (2002-2008)

– Εξελέγη & διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών ΙΚΑ Αθήνας (με 2.500 μέλη) επί 8 έτη. (2004-2012).

– Εξελέγη & διετέλεσε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Ιατρών ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ (με 6.500 μέλη) το 2013-2014.

Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας κήρυξε τη μεγαλύτερη και μαζικότερη απεργία γιατρών (επί 4 συνεχείς μήνες) που έχει γίνει στον ιατρικό χώρο τουλάχιστον τα τελευταία 90 χρόνια, ως δυναμική αντίσταση στην 1η προσπάθεια αποστελέχωσης των Ιατρείων του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ  (Νοέμ.2013-Μάρτ.2014) με απολύσεις των γιατρών του.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση:

– Εξελέγη & διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ν. Ιωνίας συνολικά επί 4 θητείες, ήτοι περίπου επί 16 χρόνια».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU