Νέα Ιωνία – Παναγιώτης Μανούρης – Ζητά ενημέρωση για τις δράσεις του δήμου Ν.Ιωνίας για τη βοήθεια και την ανακούφιση των πληγέντων

Ενημέρωση για τις δράσεις του δήμου Νέας Ιωνίας για τη βοήθεια και την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές ζητά με επιστολή του προς τη δήμαρχο της πόλης Δέσποινα Θωμαϊδου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», Παναγιώτης Μανούρης.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του «με αφορμή τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές που δυστυχώς συνεχίζονται, κρίνεται αυτονόητη και απαραίτητη η συμβολή του Δήμου Νέας Ιωνίας τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο δράσεων για τη βοήθεια και την ανακούφιση των πληγέντων.

Θεωρούμε ότι αυτού του είδους οι επείγουσες καταστάσεις δεν προσφέρονται επ’ ουδενί λόγω για παραγωγή πολιτικών αντιπαραθέσεων παρά μόνο για τη σύμπραξη με στόχο την καλύτερη δυνατή συμβολή.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε άμεση κι επίσημη ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής προς τις δημοτικές παρατάξεις για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί ή προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU